Jentekveld!

Jeg har nå gått snart to uker på Nadderud vgs og jeg er så utrolig fornøyd med klassen, særlig jentene er fantastiske og vi har fått et godt miljø. På lørdag var alle jentene invitert hjem til meg på en liten jentekveld der vi spiste tapas, alle lagde en rett hver, og kake og godis. Det var utrolig hyggelig, og jeg føler at vi er blitt mye bedre kjent allerede. Så jeg håper at dette kommer til å bli 3 fantastiske år!
Så det var veldig hyggelig altså, kommer snart flere innlegg fra somerferien, neste stopp er Washington D.C!

Hva synes du?

Welcome to Vigelandsparken.

Hehey! 

For omtrent to uker siden så var jeg i Frognerparken sammen med mange folk fra svømmingen! Jeg vet ikke hvor mange vi var, men vi var vel rundt 15, kanskje litt mer. Jeg hadde da ikke med meg kameraet hit, men det var heldigvis andre som hadde det, men jeg fikk ikke bildene før i dag.. noen er litt treige.. har end aikke fått alle, men skal prøve å mase litt! Her er i hvertfall noen av bildene!

Haha, glad i dere jenter! 

Hva synes du? 

Destination Esbjerg.Kjempekoselig i helgen!! Snart skal jeg på trening, også har vi fått besøk av farmor og farfar fra Trondheim! Det er jo koselig.

Hva synes du om bildene? Hva skal du i dag?

Pictures with flowers.

Hei alle dere søte! I går hadde jeg en helt fantastisk dag sammen med Marie og Ingelin. Planen var egentlig å dra til Frognerparken, men pga ustabilt vær dro vi heller til meg og ut på Storøya som er rett ved meg. Det var utrolig vakkert og deilig å sitte midt i blomstene å ha piknik. Satt rett ved stien, så var mange som gikk forbi som så litt rart på oss, men vi vet at innerst ine var de skikkelig misunnelige. Hahaha! Det var veldig koselig og jeg er veldig glad for at vi fikk til en sånn dag, fordi er litt vanskelig det i og med at Marie bor i Oslo og Ingelin i Lier. Og vi ville jo veldig gjerne være sammen alle tre! De tre kameler, hahahhaha.. (internt). Så dette håper jeg vi gjør igjen en gang!

Hva synes du om bildene? Hva gjorde du i går?

Bilder fra dagen.

Det var utrolig koselig hos Thale i går, og det var kjempefint å se henne igjen. Er lenge siden nå, litt for lenge. Vi tok masse bilder, fine og stygge, så jeg tenkte jeg skulle dele noen av dem med dere!


Dette er da mitt outfit for kvelden.


Dette er da bestevennen min Thale!!


Hei jeg heter Elise og er sykt pen!


Elsker deeg! 

Tusen takk for at jeg fikk lov til å komme i konfirmasjonen din, jeg er kjempeglad i deg!

Hva synes du om bildene? Hva gjorde du i går?

Konfirmasjon til beste!

Heeei dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra morgentrening, har vært påtrening fra 6 til 12, så er ganske så sliten. nå skal jeg bare slappe av litt for så å få ny energi til konfirmasjoen til Thale! Glder meg syyykt! jeg skal se om det blir noen flere innlegg i dag. Sorry for at det ikke ble noe i går, men jeg vra så utslitt at jeg ikke orket å løfte en finger, bokstavelig talt!


Dette er oss..

Og for de som ikke visste det, så er Thale insane god til å spille basket!
Vi er så pene atte!

Men nå skal jeg opp og dusje, før jeg begynner pyntingen! Snakkes!

Skal du i noens konfirmasjoner den nærmeste tiden? Har du selv konfirmasjon?


Hei, jeg heter Elise Bø og er 16 år. Dette er min blogg og her skriver jeg det jeg har lyst til å skrive når det passer meg. Enjoy!

bloglovin

arkiv


September 2013
August 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012

kategorier


Alt & ingenting
Anbefalinger
Blogg
Fashion
Ferie
Fest/Bursdager
Inspirasjon
Konkurranser
Musikk
Outfits
Photography
Sport
Spørsmålsrunder
Ukas blogg
Venner
Videoblogg

lenker


Superkul.nodesign av:


idawisth.blogg.no
hits