"Fengende overskrift"

Jeg er så utrooolig dårlig på overskrifter, men kan jo ikke ikke ha en, så... For tiden er jeg sykt sliten, orker liksom ikke gjøre så veldig mye, så på mandag skal jeg til legen for å sjekke om jeg kanskje jeg mangler noen stoffer eller noe sånt! Men jaja, i dag spilte jeg håndballkamp, vi vant wohoo, men jeg spilte ikke akkurat så veldig bra. Neste helg er det svømmestevne i Sverige, så jeg håper jeg er litt kvikkere da!

Noen bilder fra håndballen og svømmingen:
Men nå skal jeg legge meg og sove før morgentrening i morgen, og så skal jeg sove litt etter treningen igjen, slutter tidlig der og begynner sånn halvveis sent på skolen!

Hva har du gjort i dag? Er du sliten for tiden?

Exhausted.

Heyhey! Kom hjem sent i går etter en fantastisk håndballcup i Danmark sammen med en fantastisk gjeng. Håper virkelig vi kan gjøre noe sånt igjen. Selvom vi ikke spilte helt topp, så var det veeeeeeeldig koselig og vi traff mange nye mennesker. Er helt utslitt, og jeg burde egentlig ha lagt meg for lenge siden, men har ikke orket.. haha! Skal lage et innlegg med litt flere bilder ifra turen i morgen, men kommer et her. Gleder meg kjempemasse til å gjøre dette igjen, kanskje med et enda bedre treningsgrunnlag, så kampene kan gå bedre (mye gikk bra)..

Hva har du gjort i helgen?

My first.


Hei dere! Nå er det lenge siden gitt. Jeg rakk virkelig ikke å blogge noe i helgen, var så vidt inne på hotellet. Dette stevnet her gikk egentlig ikke så veldig bra i det hele tatt, bortsett fra på to øvelser, 50 rygg og 100 rygg. Der kom jeg videre til finalen etter forsøkene og fikk en tredje plass på begge. Dette er min to første internasjonale medaljer om jeg ikke tar helt feil, og dette er jo litt stort for meg! 
Jeg er da i hvit badehette.


Veldig skurrete, men dette er ryggstarten min! Haha, er faktisk den beste jeg har gjort tror jeg!
Ja.. jeg ble tvunget til å gå med sånne kaninører fra Liseberg andre gangen jeg var på pallen..

Ja, men nå må jeg skynte meg å dra så jeg rekker bussen, fordi jeg skal en liten tur til Pia, det blir kos! Snakkes!

Hva synes du om bildene? hva har du gjort i helgen?

Treningsnarkoman!

Jeg tror det går ann å være trenings narkoman, og jeg tror også at jeg må være nærme den gruppa! Jeg har endelig fått orientert meg ordentlig, så nå vet jeg alle treningstidene mine. Jeg kommer til å trene utrolig mye, så vet ikke om det blir så mye blogging, men skal gjøre så godt jeg kan!

Min timeplan:

Mandag:

16-17: Svømming

17.30-19.30: Korps

19.30-21.00: Håndball

 

Tirsdag:

15-16: Tror det blir cheerdanse, er ikke helt sikker ennå

17.30-19.30/20.00: Svømming

20.00/20.30-21.30: Håndball

 

Onsdag:

06.00-08.00: Morgentrening svømming

 

Torsdag: 

18.30-18.55: Spilletime

19.00-20.30: Håndball

 

Fredag:

06.00-08.00: Morgentrening svømming

16.00-18.30: Svømming

 

Lørdag: 

08.00-11.30: Svømming

Dette er dag min uke. Noen vil sikkert tenke at jeg er helt sprø. Noen vil sikkert lure på om jeg ikke blir sliten av alt stresset frem og tilbake. Og kanskje noen vil kjenne seg igjen. Jeg gjør dette fordi jeg liker å trene, og jeg liker begge sportene jeg driver med. Jeg greier ikke velge, og gruer meg til dagen hvor jeg må velge kommer. Hele livet mitt har jeg alltid gjort mye. Gått fra den ene tingen til den andre, og det er sånn jeg er. Jeg for min del synes ikke det er så veldig stressende, og uansett føler jeg meg mye bedre når jeg har trent masse. Også slipper jeg å ha dårlig samvitighet i helgene når jeg spiser godteri....
Et litt gammelt bilde, men har ikke noe nyere (hvor jeg ikke ser helt sprø ut!).

Dette er da den aller største, og nesten eneste grunnen til at det ikke blir å mye blogging på meg. Jeg har jo også lekser å gjøre, og prøver å øve til, men jeg skal gjøre så godt jeg kan!

I morgen begynner jeg ti på skolen, så det blir deilig å kunne sove lenge!! Skal heller ikke på noen treninger! For første gang har jeg faktisk en hel dag fri! Hvis man ikke tenkter på morgentreningen (som ikke starter før i neste uke).

Er du også litt treningsnarkoman? Trener du mye?


Hei, jeg heter Elise Bø og er 16 år. Dette er min blogg og her skriver jeg det jeg har lyst til å skrive når det passer meg. Enjoy!

bloglovin

arkiv


September 2013
August 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012

kategorier


Alt & ingenting
Anbefalinger
Blogg
Fashion
Ferie
Fest/Bursdager
Inspirasjon
Konkurranser
Musikk
Outfits
Photography
Sport
Spørsmålsrunder
Ukas blogg
Venner
Videoblogg

lenker


Superkul.nodesign av:


idawisth.blogg.no
hits