Los Angeles.

Da har vi kommet til Los Angeles. Jeg likte meg veldig godt her, selv om jeg skulle ønske det hadde vært litt finere vær. Vi bodde i Santa Monica, nesten nede ved stranden, men vi fikk ikk vært noe særlig nede, bare sånn for å se. Den første dagen møtte vi Sol.Priya og familien hennes på Venice beach. Jeg hadde hørt at hun skulle være i LA samtidig som meg, så vi avtalte å møtes. Vi spiste lunsj  sammen den ene dagen, og middag en annen. Vi var også i Universial studios, der vi møtte dem igjen, men vi møtte også en annen fra trinnet og hans familie. Det var veldig koselig, litt deilig å være med noen andre, enn bare familien hele tiden.


Santa Monica Pier

Venice Beach

Universial Studios

Wisteria Lane, tror det er her Susan i Frustrerte fruer bor!

Vi var på noe som heter iFly like ved Universial Studios, og det var kjempegøy. Det var som om vi fløy i virkeligheten, sånn hoppet ut av et fly ellernoe.
Beverly Hills

Jeg har ingen anelse om hvor mange ganger vi var her inne, men en ting kan jeg si, og det er at det var mange! Jeg har blitt så glad i Youghurt-is etter USA-turen!

Hele Los AngelesHollywood

Enden av Route 66 på  Santa Monica Pier

Det kjente Pariserhjulet på Santa Monica Pier.


Mange bilder i dette innlegget, men det var så mye å se i LA, jeg har lyst til å dra tilbake!

Har du vært her før?

Santa Barbara.

I Santa Barbara begynte det å bli varmt igjen, men det var bare på dagen. Da lå vi ved bassenget og solte oss, ble faktisk veldig solbrent, noe jeg ikke likte to uker senere da brunfargen begynte å flasse av. På kvelden måtte vi pakke oss inn i langbukse og jakke øfr vi gikk ut i gatene. Sånn bortsett fra det var det et veldig fint og koselig sted, med mange fine restauranter og butikker inne i byen. Fikk ikke tatt så veldig mange bilder her, men noen får dere.


Angrer så sykt på at jeg ikke kjøpte det skjørtet der! Og toppen også egentlig.Liker meg i bassenget ja!


 Malibu beach, på veien ned mot Los Angeles.

Vært her før? 

Monterey.

Etter San Fransisco startet vi på turen nedover Highway 1. Første stop var Monterey. Vi var her kun to netter, og det er jeg glad for, fordi det var dårlig vær og ikke et veldig spennende sted, så vi hadde egentlig ikke så veldig mye å gjøre. Vi kjørte til Pebble beach som er en veldig kjent golfbane, også dro vi inn til et sted som heter Carmel på slutten av dagen, og spiste middag der.
Pebble beach.Carmel.
Har du vært her før?

San Fransisco

Vi tok fly fra Washington D.C og til San Fransisco. Fra å gå rundt i 40 grader gikk vi da rundt i omtrent 17 grader, om kvelden 12, så man kan si at det var ganske så kjølig der. Eller var det en veldig fin by, og igjen veldig anderledes fra de to andre byene vi hadde vært i. 


Chinatown!Lombard street

San Fransisco BayAlcatraz


Alamo square

Golden gate


Siste dag i San Fransisco leide vi bil, og starten truen på Higway 1.

Hva synes du? Vært i San Fransisco før?

Washington D.C

Washington D.C var veldig bra, og veldig forskjellig fra New York. Det var en veldig "ren" by, og Ikke så mange høye hus og bygninger. Og for ikke å snakke om temperaturen. Det å gå på sightseeing i 40 grader er ikke akkurat behagelig.

George Town.Pentagon.Det Hvite Hus.

Lincoln memorial og Washington monument.

Air and space museum.

Capitol Hill.

Washington D.C var faktisk den eneste byen (med unntak av Las Vegas) hvor det faktisk var skikkelig varmt, men det var jo ikke der vi hadd planlagt soleferien!

Hva synes du? Vært i Washington?

New York City!

I sommer var vi i USA i 3 og en halv uke. Vi var flere steder, på vestkysten og østkysten, og det første stedet vi besøkte var New York.

Vårt første stopp var Empire state building.
Flatiron building.

Det ble ikke så lite shopping på denne turen, og tok flere ganger turen innom denne butikken!World Trade center.


Må jo ta bilde på Abercrombie and Fitch, eller kanskje to til og med!

Times Square.

En jazz-restaurant som heter Blue Note, og som ligger i Greenwich Village.Min første gang i New York, og jeg syntes det var helt fantastisk! Var der ikke sånn super lenge, tre eller fire dager, så skulle ønske jeg fikk vært der litt lenger.

Hva synes du? Har du vært i New York før?

Up and down, and then, even further down.

Hey folksa!!

Om ikke så altfor lenge skal jeg sette meg inn i bilen, og kjøre opp til Hemsedal. Blir ikke noen langtur, fordi allerede lørdag kveld skal jeg ned til Larvik, og overnatte på et hotell, før jeg skal ta fergen tiidlig søndag morgen til Danmark på svømmeleir! Wohoo! That will be fun, og jeg skal prøve så godt jeg kan å oppdatere bloggen. Men vet ikke en gang om det finnes noe internett der, men skal få sneket meg litt inn på mobil nettet og sagt ifra til dere.

Og i tillegg fikk jeg 6- på M&H prøven!! Er såå glad, det var masse rart, med den prøven jeg ikke gidder å forklare, men jeg fikk i hvertfall 6-!!! Også hadde jeg Samfunnsfag presentasjon i dag, og jeg og Pippa fikk 6/5, eneste grunnen til at vi ikke fikk 6var at vi gikk over 8 min.. hehe! Så man kan vel si at jeg er fornøyd i dag!

Hva skal du i påsken? Hvordan har det gått på skolen for deg i det siste?

22 kilometer.

Hey folkens!

i dag har jeg og Pia vært på langrennstur med familien! Vi skulle egentlig bare gå en kort tur på sånn 8 km, men det endte da opp med 22 km i og med at mamma og pappa syntes 8 km var litt kort.. Ikke store oppturen, men veeeldig deilig å komme tilbake på hytta. Var også kjempefint vær!

"også later vi som om vi er skikkelig gode på ski..."Men nå har jeg brukt litt for lang tid på dette innlegget. Må egentlig pakke sammen alt, for selvom man ikke skulle tro det så er vinterferien over... buhu! Det har gått altfor fort! Og i morgen begynner skolen igjen. 

Hva har du gjort i dag? Synes du vinterferien har gått fort?

Afterski

I går kom det mange på besøk til oss, men bare en som jeg og Pia var sammen med! Det var Ingeborg! Vi satt på rommet med pc'n litt og spilte masse kort! Hehe.. gjett hvem som nesten alltdi bled president med unntak av to ganger? (og vi spilte sånn tjue.. minst). Etterpå gikk vi litt tur med hunden til noen venner av oss!


Jeg er vakker!... NOT

Pia er suuur....

Ingeboorg!

I dag har ikke Pia og jeg gjort så mye, fordi det blåste såpass mye at heisene var stengt. Vi har øvd til prøver og litt utpå dagen tok vi oss en tur inn til sentrum på langrenn for å kjøpe godteri. Er ikke så veeldig langt akkurat da... Og etter det satte vi oss i jacuzzien igjen! Første gang vi sitter i den om kvelden! 

Hva har du gjort i dag? Blåste det der du var?

 

Pictures from skiing

Sorry for at jeg ikke blogget noe tidligere som jeg lovet, men da jeg skulle sette meg ned for å blogge sånn halv syv, så hoppa nettet ut, og det kom ikke tilbake før nå! Men her er i hvert fall noen bilder fra bakken i dag!
Men nå må jeg tilbake til gjestene, så snakkes vi i morgen! 

Hva synes du om bildene? Hva har du gjort i dag?

It's too late to apologize.Unnskyld for at jeg ikke har blogget noe i dag, men Pia kom opp hit i dag, og vi sto lenge i bakken og satt leeenge i jacuzzien og bare hadde det gøy! Nå rett før vi la oss, så vi på Burlesque. Likte filmen egentlig kjempegodt! Har ikke sett den før.. I morgen skal vi også i bakken, men etterpå får vi gjester så skal se hva jeg får gjort med bloggingen, men slapp av.. det kommer nok noe! Nå tror jeg Pia allerede sover, så har tenkt til å legge meg jeg og!           Preikast!

hva har du gjort i dag? Har du sett Burlesque?

Sightseeing i London


Vi er i Londoon!!
Begynte egentlig på dette innlegget med en gang jeg kom hjem fra skolen, men fikk ikke til å laste opp bildene, og når jeg først greier det, går det bare ann å laste opp ett om gangen! Jeg sitter og gjøre lekser nå, og skal snart pakke ut av baggen, så vet ikke om det blir noe mer blogging! Men skal se hva jeg rekker!

Hva synes du om bildene? Har du gjort lekser i dag?

Madame Tussauds
Her er noen bilder fra Madame Tussauds på fredag.

Hva synes du om bildene? Har du vært der før?

Ich bin ein berliner


Dette var vel de siste bildene fra turen, som jeg ikke har lagt ut ennå. Nest siste dagen tok vi oss en mega kjapp tur til Berlin. Der var vi på shoppingsenter, vi så Brandenburger Tor, Check point Charlie, Riksdagen, litt av Berlinger muren, Alexander plassen og myye mer! Jeg kjøpte ikke noe i butikkene der, fordi det var jo ikke akkurat billig butikker der. De hadde jo H&M, ZARA, Esprit, Colors of benetton osv. Men De har vi for det første hjemme, og de er vel de eneste jeg har vært innom på turen, så gadd ikke det igjen.

Har du vært i Berlin? Hva synes du?

B for beautiful blue.

Det var helt utrolig på båttur! Og så fint vær! Det å kunne våkne om morningen til soloppgang, og se rett ut på solen som reflekteres i havet, kjenne lukten av saltvann og føle vinden blåse i håret er helt utrolig. (Selvom det også betyr at man noen ganger våkner klokka seks og ikke har mulighet til å sove igjen.) Det å vite at du bare kan ta på deg en bikini og så kan du stupe uti vannet til et forfriskende morgen bad. Det er en opplevele du vil ha for livet. Sitte på kvelden og se på solnedgangen, spille kort og spise middag. Elsker det! Absolutt alt! Anbefales veldig til de som ikke har gjort det, og som har mulighet!

Jeg tror ikke blogg.no har funka helt i dag, i hvertfall ikke for meg. Hadde veldig problem med opplastningen av bilder. Begynte faktisk på dette innlegget i halv fem tiden...

Hva synes du om bildene? Har du vært på sånn tur før?

Mate fugler i VeneziaDuene på Markusplassen er kjempetamme. Hold ut armene med litt mat i og de kommer og spiser av hendene dine. Til og med om du ikke hadde noe mat kunne de komme å sette seg på deg. Det vra flere som att på hodet og skulderen min. Uheldig for meg var det en som bærsjet på meg..buhu... Har du hatt duer sittende på deg? Har de bærsjet på deg?

VeneziaDet var kjempefint i Venezia, og kjempevarmt. Det var masse kanaler, broer og trange gater. I hver en butikk var det masker i forskjellige farger og former. Tusenvis, minst. Helt utrolig, og en opplevelse man ikke kommer til å glemme. Jeg håper å få dratt dit en gang til. Har du vært i Venezia? Hva syntes du?

Portofino

Dagen etter Cinque Terre var vi i Portofino. Vi var der ikke så veldig lenge, men vi spiste lusj der og sånt før vi dro videre. Det var veldig fint der, men også veldig dyrt, så ble ikke akkurat noe shopping der...

Nå drar vi videre til Gardarsjøen og skal på badeland. Yeee!!....

Har du vært der før?

Syns?

Cinque Terre

Okei.. jeg har offesieltvært en suuperdårlig blogger, men det er ikke så lett på ferie. Looover å bli bedre når jeg kommer hjem. Har lest ut de to bøkene jeg hadde med, så nå er jeg litt lost, men heldigvis for meg husket jeg å ta med lydbøker. Det er jo bedre enn ingenting, og det kan du jo holde på med hele tiden. Men det er litt vanskelig å konsentrere seg om å høre på også har jeg jo ingenting å holde på med.

I forrigårs var vi i en liten by i Italia som heeter Rapallo. Vi tok tog til Monterosso for å dra til Cinque Terre. Det btyr altså, "de fem byer". De er (eler var) nesten helt umulig å komme til med bil. Veldig fine byer!

Mange bilder.. hehe.....


Dette er ikke akkurat noe man opplever hver dag! Det var kjempefint og suuperkoselig. I dag var vi i Venezia og det er heller ikke en opplevelse man glemmer så fort. I morgen drar vi til Gardarsjøen, videre oppover. Føler vel nesten at denne bilturen er over selvom det er en uke igjen. Men vi det er meldt bare drittvær fremover. Og har vært det siden vi dro hjemmefra....

Har du vært på Cinque Terre før?

Hva synes du?

Beach babes

I dag dro vi fra Le Lavandou. Vi dro først ned til Saint Tropez for å se litt der, og på veien skjekket vi ut denne stranden som skal være veldig kjent, men pga av litt dårlig vær var det ikke så veldig mange på stranden. Så dro vi videre og kjørte innom Monaco. Der så vi verdens mest kjente casino, i Monte Carlo. Det var en helt sykt by. Hvor enn du så rundt deg så du enten en yacht, en ferrari eller en porsche. Var veldig kult å ha sett det, selvom vi bare kjørte forbi.


Var ikke så veldig bra bilde, men vi tok det fra bilen, så kan ikke forvente noe annet. 

i morgen tror jeg vi bare skal sole oss og bade. Glemte å fortelle at nå har vi så vidt kommet oss inn i Italia. Yeyy! Vært i 3 land i dag jeg... Har litt dårlig med nett her og vet ikke når vi kommer til det andre hotellet i morgen, men skal nok bli et innlegg der og...

Hva synes du om bildene?

Har du vært i Monaco?

Le lavandou

Endelig ble det litt solingi Frankrike på meg og. Har ikke hatt noen mulighet til å sole meg før disse dagene. Vi har nå vært tre dager i Le Lavandou og det har vært kjempefint. grunne til å vi fant ut at vi skulle dra hit var at tanten og onkelen min bor på et hotel bare noen minutter unna, så vi tenkte vi kunne besøke dem på veien.  Så på det hotellet har vi vært de siste dagene. Kjempefint.

Kjørt romperister, og magerister fikk vi også! Seilt litt å...

Tanten min!!


Ahh... det har vært noen deilige dager. I morgen drar vi videre, jeg vet ikke helt hvor, men jeg vet i hvert fall at det blir noen sole/bade dager til i ferien. Får håpe det er nett der da. Grunnen til at jeg nesten bare har blogget om kvelden er at vi er borte hele dagen. Og her kan bare en og en på rommet bruke det trådløse nettverket.

Har du fått solt deg litt i ferien?

Liker du syden?

Roadtrip langs vinslott


130 000 vinflasker (bare på strekningen på de to neste bildene )


Selv jeg som ikke liker vin og egentlig ikke interesserer meg noe særlig for det heller, synes dette var helt utrolig. Det eneste du så rundt deg var vinåkere, vinslott eller noe som hadde med vin å gjøre. Var kjempegøy å se hvor mange flasker med vin det lå nedi de kjellerne, og morsomt å hvilket år de var laget. Anbefaler egentlig å dra til litt forskjellige vinsteder, for å smake forskjellige viner, men også bare se hvor fantastisk det er. Kan jo hende man burde vente til man er gammel nok til å drikke vin. Er sikkert mye mer spennende da.

Har du vært på sånne vinslott?

Liker du vin?

Versailles, resten!

Endelig funket det å laste opp bildene. Denne hagen er noe av det sykeste jeg har sett, selv om slottet også var ganske sykt da...

Nå skal vi ut å spise, så må nesten legge fra meg pc'n.

Hva synes du om hagen?

Versailles - slottet til solkongen

Var i Versailles for for to dager siden. Det stoooore slottet til solkongen Ludvig den 14. Det er helt ubeskrivelig stort. Hundrevis av rom, hundrevis av maleries og gull i stoore mengder. Jeg som trodde slottet var stort så på kartet over slottet og hagen. Der på en bitteliten del av kartet lå slottet. Resten av kartet var dekket av bare grønt og noe blått som skulle etterligne vann. Dette var da hagen. Den bitte "lille" hagen. Minst 20 ganger så stor som slottet.


 Nå funker det plutselig ikke å laste opp resten av bildene og da får dere ikke sett den stoore hagen! Skal prøve i morgen tidlig, kanskje det funker hvis jeg lager et nytt innlegg. Men nå er jeg faktisk veldig trøøt så jeg legger meg nå jeg. Natta!

Har du vært i Versailles?

Hva synes du om stedet?

Bilstuntshow - Disney world
Dette var utrolig kult å se på. Og veldig morsomt, men jeg tror de som kjørt bilene var litt gale...

Har du vært på noe lignende før?

Hva synes du?

Disney world

Ting kommer litt forsinka nå, men det er pga jeg ikke har så mye nett. I dag har vi kjørt ned vinruta og til en bitteliten by her i Frankrike, ved kysten. I dag var vi innom noen vingårder, og mamma og pappa smakte på noen forskjellige viner, og kjøpte litt. Det var jo litt interessant å se i vinkjelleren all vinen.

Men over til overskriften. I forigårs var vi på Disneyworld. Det var liksom som et helt eventyrland. Det var kjempefint, og skikkelig koselig. Var også på et bilshow/suntshow som var kjempe morsomt. Legger ut bildene fra det i et annet innlegg litt senere.


Det var litt ventetid på noen av attraksjonene..... I dette tilfellet 80 min.

Det var en kjempefin dag det, selv om det ble litt slitsomt å gå så mye.


Har du vært i Disneyland?

Hva synes du om bildene?

Top of Tour Eiffel
Må løpe til middag nå! 

Har du vært på toppen av Eiffel tårnet?

Hva synes du om bildene?


Sightseeing in Paris - Part 2

I dag har vi vært på toppen av Eiffeltårnet, og tatt masse bilder. Kjempefin utsikt!! Legger ut resten av bildene fra i går, så kommer flere fra toppen i morgen. Må legge meg snart fordi vi skal opp tidlig i morgen fordi vi skal på Euro Disney. Gleder meg vel egentlig ganske mye, blir sikkert maaasse å se på!
Hehe.. ligner det?

Bildene kommer liksom litt på etterskudd, men det er ikke trådløst nett her, og flere i familien vil bruke nettet. Disse bildene ble jo tatt i går... Skal prøve å bli litt flinkere når vi får trådløst!

Hva synes du om bildene?

Sightseeing in Paris Part 1

I dag sto vi ikke opp så veldig tidlig, og det bråket som skulle komme i dag kom ikke før klokken ti. Så det gikk jo bra. Siden vi kjørte helt til Paris i går, fikk vi en ekstra dag i Paris, og det var litt deilig så vi slapp å stresse for å få med oss alle serverdighetene i dag. 
Selvfølgelig....
Det er så utrolig fint her! Så typisk Fransk! Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg er her. Jeg kunne ikke tro i dag ved Eiffeltårnet i dag. Jeg trodde det var en drøm, en herlig drøm!

I morgen skal vi opp grytidlig for å unngå så innmari mye kø for å komme opp i Eiffeltårnet. Vi har planlagt å være på Eiffeltårnet halv ni, pga. tårnet åpner ni. Så å hoppe i seng nå ville være en lur idè.

Har du vært i Frankrike/Paris før?

Synes du også det er utrolig fint der? 

Welcome to Paris

Vel framme i Paris litt over elleve om kvelden, går vi inn på hotellet og får vite at hun damen vi hadde snakket med i telefonen hadde sagt feil! De hadde ikke noe rom vi kunne bo på en ekstra natt. Heldigvis hadde de et ekstra rom som egentlig var blokket, men om vi vill kunne vi få bo der. Grunnen til at det er blokket er at det kommer noen i morgen tidlig som skal arbeide over denne leiligheten, og det vil dermed bli bråk i morgentidlig. Vi fikk gå å se på rommet og bestemte oss for at det ikke var noe galt med det. Det er sikkert dobbelt så stort som det vi får i morgen, med to etasjer og det hele!
 Jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre i dag, siden vi fikk en ekstra dag i Paris. Det blir sikkert noe sightseeing, og masse bilder.

Hva synes du om rommet?

Har sånt skjedd med deg før?

Color Fantasy

Ja, nå sitter jeg på hotellet i Paris og skal snart legge meg. Dette har vært en lang dag, og jeg er glad for at det blir noen dager uten kjøring. Vi dro først med Color Fantasy og hadde det kjempe fint der! (Veeeeldig stor båt! ) Så med en gang vi kjørte ut av båten, hadde vi begynt bilferien for fullt! Lang biltur ble det også i dag. 111 MIL!! Det er langt. Vi kjørte gjennom Tyskland og til Luxembourg. Vi hadde egentlig tenkt til å overnatte i Luxembourg eller et annet sted på veien til Paris, men vi fant ut at når vi allerede hadde kjørt så lenge, så gjorde vel ikke et par timer mer noe, så vi dro direkte til Paris. Her er noen bilder fra turen med båten, og bittepittelitt fra Luxembourg. Skal legge ut innlegg i morgen tidlig om ting er fra Paris. 
Spillrommet... det første Henrik skjekket ut...

Kino!

Tut-tut!!

Guess?

Moods of Norway...

Bak på båten!


Luxembourg!


Nå må jeg nesten hoppe til køys! snakkes!

Hva synes du om bildene?

Vært på sånn tur før?


Hei, jeg heter Elise Bø og er 16 år. Dette er min blogg og her skriver jeg det jeg har lyst til å skrive når det passer meg. Enjoy!

bloglovin

arkiv


September 2013
August 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012

kategorier


Alt & ingenting
Anbefalinger
Blogg
Fashion
Ferie
Fest/Bursdager
Inspirasjon
Konkurranser
Musikk
Outfits
Photography
Sport
Spørsmålsrunder
Ukas blogg
Venner
Videoblogg

lenker


Superkul.nodesign av:


idawisth.blogg.no
hits