Antrekk #100613// Topp - Berskha // Shorts - H&M //

Nå er det ikke lenge igjen til sommerferien, og jeg gleder meg helt sykt! I morgen har jeg muntlig eksamen i RLE, sykt glad for at jeg kom opp i det, og ikke f.eks. spansk! Og etter den muntlige eksamen, så er jeg offisielt ferdig med alt av skole på ungdomsskolen!! Åå, det skal bli så sykt deilig.

Hva synes du? 

 

Antrekk #050613


// Bukse - GinaTricot // Topp - Cubus // Veske - Abercrombie & Fitch //

Hva synes du? 

Dagens antrekk
// Bukse - BikBok // Top - H&M // Jakke - Bershka // Sko - Converse // Solbriller - Ray Ban //

Hei igjen

Nå har jeg hatt en lang pause fra bloggingen, igjen. Har ikke tenkt å komme med noen unnskyldning, føler at jeg alltid gjør det når jeg ikke har blogget på lenge. Noe jeg heller ikke skal si er at jeg skal prøve å blogge så ofte jeg kan, og bli en mye bedre blogger og alt det der. Jeg kommer til å blogge når jeg har lyst, når jeg orker og når jeg har noe å blogge om. Så om du liker bloggen min, så er det bare å stikke innom fra tid til annen, noen ganger kan jeg blogge flere ganger om dagen, andre ganger tar det kanskje noen dager mellom innleggene. Men her er i hvertfall et innlegg, også har jeg noen andre på lur som kommer senere. 

Hva synes du?♥

Antrekk #210313


// Skjerf- ZARA // Bukse - Gina Tricot // Skjorte - H&M // Cardigan - Simple // Jakke - LMC // Solbriller - BikBok //

Hva synes du?

Volleyball.

Hei og hopp! 

I dag var vi på volleyballturnering med skolen, og kan ikke si at vi var så veldig fornøyde akkurat. De vi spilte mot var ikke super gode, og hadde vi spilt slik som vi har gjort i gymtimen, så hadde vi nok vunnet mye mer. Det gjorde vi ikke, og vi endte opp med å vinne kun en kamp. Ikke så veldig bra altså, menmen, det var jo morsomt å være med for det. 


Og i tillegg så var det sol i dag! Yeey!

Hva har du gjort i dag?

Antrekk #271112

Fikk ikke postet dette innlegget i går, så da poster jeg det nå i stedet!
// Genser - Filippa K // Bukse - Gina Tricot //

Hva synes du?

Antrekk #201112
Bukse - BikBok // Skjorte - Monki

Ble veldig skurrete bilder, men jeg hadde ikke så god tid når jeg tok disse.. Menmen

Hva synes dere?

Dagens outfit!

Haha, i dag har jeg et kjempefint outfit! Nemlig treningstøy! Skal på håndballkamp og svømmestevne, så er jo ikke vits å ha på noe annet. 
GO ULLERN!

Haha, men nå må jeg neste gå, snakkes!

Hva skal du i dag?

To antrekk.


// Genser - Zara // Bukse - Gina Tricot // Skjorte - Mamma sin //// Skjerf - Monki // Olajakke - Stradivarius // Genser - JC // Bukse - Gina Tricot // Øredobber - HM //

Litt dårlig med blogging ja, men har hatt masse presentasjoner og prøver dene uka, og med all treningen så er det ingen tid til overs.

Hva synes du om antrekkene? Hvilket var finest?

Antrekk #120912

Hei folks! Lite blogging? Jeg har bare ikke hat tid rett og slett, og i helgen så hadde jeg konfirmasjon!! Super gøy, skal prøve å få lagt ut noen bilder derifra, litt senere i uka. Den ene tingen jeg fikk i gave var kameraet som jeg hadde ønsket meg, så ble veldig glad! Og det er syykt bra! Canon EOS 600D.

Dagens antrekk (ble ikke noen gode bilder i dag..)// Bukse - Gina Tricot // Topp - Stradivarius // Skjorte - BikBok // Cardigan - Simple // Sko - Fra Spania //

Hva synes du? Hva har du gjort i helgen?

Antrekk #280812

Hey ho!

Lenge siden sist nå, men har faktisk ikke mer fritid enn som så, men prøver å blogge så ofte som mulig! 

Dagens outfit:

 // Bukse - Vero Moda // Topp -Cubus // Sokker - PUMA //

Haha, liker peace-tegnet! Har brukt det skikkelig mye i det siste egentlig. Mest fordi jeg har vært i en hippie bursdag og på skolebildet skulle vi kle oss ut som hippier, så da blir det mye peace-tegn da, haha.. skikkelig fjortis egentlig!

Hva synes du om antrekket? Hva har du gjort i dag?

Last year.

Hei alle sammen!

I sommer har jeg ikke blogget noen ting, mye grunnet ikke nett, men jeg har også hatt veldig lyst til å bare ha fri. Hadde egentlig ikke planlagt å begynne å blogge helt ennå, men min venn Cæl maste høl i hue på meg, så da blir det et lite innlegg. På mandag begynner jeg i tiende, mitt siste år på ungdomsskolen, det viktigste året. Jeg har veldig lyst til å gjøre det bra, men jeg har mye svømming og håndball ved siden av, så det betyr at jeg må være veldig strukturert og bruke tiden min godt, derfor er det store sjanser for at det ikke blir så veldig mye blogging, i og med at det står nedert på prioriteringslisten. Ville bare si dette nå med en gang så ingen plutselig lurer på hvorfor jeg blogger så lite.

Her er i hvertfall noen outfit bilder!
// Genser - Mamma sin // Bukse - BikBok // Armbånd - Stradivarius //

Nå skal jeg bare fortsette å spise godteri og se på tv! Snakkes.

Hva synes du?

Antrekk #260612// Bukse - BikBok // T-skjorte - New Yorker // Bag -  Pieces // Sko - Converse // Jakke - Berskha //

Hva synes du?

Antrekk #120612
// Skjorte - JC // Bukse - BIKBOK // Smykke - A&C // Topp - Eve //

Hva synes du?

Antrekk #080612// Genser - H&M // Shorts - Guess //

Nå drar jeg dere! Har laget noen innlegg, men vet ikke om det er noen som kan legge de ut for meg! Hehe.. Så bare følg med!

Hva synes du?

Antrekk #060612// Bukse - BIKBOK // Skjorte - H&M // Genser - Pieces // Øredobber - Pieces //

Hva synes du?

Antrekk #010612// Bukse - BIKBOK // Topp - BIKBOK // Jakke - Berskha //
Hva synes du? 

Antrekk #300512

// Bukse - Levis // Genser - H&M // Olajakke - Berskha //

Jeg kan vel gjette at maaaaange av dere lesere og bloggere skal på Justin Bieber konsert i Oslo i dag, her fikk vi halvklasse midt på dagen da folk dro fra skolen for å dra inn til byen. For min del er jeg ikke sånn syykt fan har absolutt ingenting i mot han, jeg liker musikken hans og han er ikke akkurat stygg, men jeg bare orker ikke alt det styret som er i byen, og den store folkemassen!

Hva synes du? Skal du på JB konsert? 

Hvilket antrekk?

Hey guys! Føler meg litt bedre nå enn i morges, så håper å dra på skolen i morgen. Men det jeg egentlig gleder meg til er i morgen kveld, fordi da skal jeg til Frognerparken sammen med veldig mange folk fra svømmingen, jeg tror det blir veeldig kos! Vi skal spille fotball og gjøre masse annet morro. Det som er et lite problem er hva jeg skal ha på meg, fordi selvom vi liksom skal spille fotball og sånt, så vil jeg jo ikke gå i treningstøy! Så her er noen forslag, har forresten den samme mørkeblå shortsen på alle bildene, jeg har sett på værmeldingen at det er meldt bra vær, så da satser jeg på det. Og denne shortsen er litt strechy, så blir ikke så vanskelig å løpe i den. Det jeg lurer på egentlig er hvilket antrekk du aynes jeg burde velge!

1.2.

3.

Så hvilket antrekk synes du jeg burde velge? Hva skal du i morgen?

Antrekk #200512

// Shorts - Stradivarius // Topp - BikBok // Tube-BH - BikBok // Solbriller - Mamma sine RayBan //

I dag har det vært skikkelig bra vær, så har vært en del ute og solt meg! Har faktisk fått skille!! Jeg har også ryddet ut en 5-6 kasser, noen poser og litt små ting fra et sånn "lagringsrom" vi har, som etterhvert skal bli mitt nye rom. Det blir jo ikke brukt til noen ting, så da kan jo like gjerne jeg overta det! Tror nok ikke jeg skal legge meg så altfor sent i dag pga. morgentrening, så skal slappe av litt i sofaen nå før jeg går opp og pusser tenner og litt sånn. Da snakkes vi!

Hva synes du? Hva har du gjort i dag?

17.mai antrekk!

Dette er mitt lille 17.mai antrekk. Har egentlig for det meste gått i korpsuniform i dag.. syykt digg å få skiftet til denne kjolen! Snart får vi gjester, så gratulerer med dagen og ha en fin dag, så snakkes vi senere!

Hva har du på deg i dag? Hva skal du i dag?

Antrekk #160512

Ja, da har jeg hatt den ære av å bli bloggrapet som noen kanskje forsto! Jeg fikk ikke 2 på mattetentamen, og jeg har ikke kjæreste! Klærne var det ikke noe rart med, men det er ikke helt min stil. 

 

Ja, uff.. i dag kom vi hjem skikkelig sent fra Oscarsborg, og jeg skulle på en generalprøve før 17.mai, så rakk ikke legge ut blogginnlegg, men dere fikk jo et av en annen så var ikke helt dårlig blogger i dag. Og som sikkert alle vet er det 17. mai i morgen! og jeg gleder meg egentlig skikkelig mye, kanskje mest pga. at det er fri... Haha. Så i denne anledningen står jeg nå og lager daimkake til i morgen! Nam!!

Slenger med et lite outfit:// Bukse - BikBok // Topp - H&M //

Også det faste "rare" bildet mitt, hahah!

Om jeg får være helt ærlig så digget jeg dette bildet! Haha, bare gjorde noe liksom!

Hva synes du? Gleder du deg til i morgen?

I love my tentamen outfit.// Bukse - Juicy // Genser - GinaTricot //

Haha, kjempefint! Og uten sminke og greier! Har hatt masse tentamener denne uka, og i dag var intet unntak! Så har ikke giddet å ha på meg noen ordentlige klær eller no sminke! Skal snart på trening, men tror det kommer et til innlegg enten etter eller før!

Hva synes du? Har du hatt tentamner denne uka?

Antrekk #260412

// Bukse - BikBok // Skjorte - H&M // Genser - GinaTricot // Sko - Converse //

Snart drar jeg på svømmetrening, blir litt digg ettersom det er en stund siden sist! I helgen skal jeg på et svømmestevne i Sverige, så jeg har ingen anelse om hvor mye jeg får blogget eller om jeg får blogget i det hele tatt. Men jeg skal se hva jeg får til! Og som noen kanskje har merket liker jeg å alltid ha med et litt, hva kan jeg si, rart bilde når jeg tar outfits! haha, her er dagens..


Og dette måtte jeg bare le av! hahahahhaa... menmen, var jo litt kult og da!

 Hva synes du? Hva skal du i helgen?

Antrekk #250412

Yeah! Strike a pose!


// Bukse - Pieces // Topp - VILA // Jakke - Guess //

Har ikke gjort så mye spennende på skolen i dag egentlig, men om omtrent en halvtime skal jeg dra på håndballkamp som er i Trøgstad tror jeg(?). Det er i hvertfall en og en halv time å kjøre og vi må møte opp en time før kamp, så er nok ikke hjemme igjen før klokka halv elleve ca. Jeg skal se hva jeg får gjort når det gjelder mulig gjesteblogging!

Hva synes du om antrekket? hva skal du i dag?

Antrekk #200412// Genser - BikBok // Bukse -Bershka //

Bare ignorer ansiktet mitt.. Snart drar vi til Hemsedal, så vet ikke hvor mye mer blogging det blir i dag, men vi får se!

Hva synes du? Hva skal du i helgen?

Antrekk #130412

// Genser - H&M // Bukse - Pieces //

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye, var på morgentrening, og så var tilbake på skolebenken.. Har ikke så veldig mye mer å si egentlig, haha! Men da snakkes vi litt senere da.. vet ikke helt om jeg kommer til å blogge FØR svømmetreningen, men kanskje etter. Og JOO! Mulig jeg skal ha en liten konkurrase med premie! Så følg med!

Hva synes du om outfitet? Hva skal du i dag?

Antrekk #120412


// Bukse - BikBok // Topp - VILA // Sko - Converse //

Hva synes du? Hva har du gjort i dag?

Antrekk #110412
// Bukse - Cubus // Topp - Pierre Roberts // Skjorte - BikBok //

Bare ignorer øynene mine på det første bilde, ser jo ut som en zombie! Haha.. Da jeg gikk ut for å ta outfit bilder i sted følte jeg meg liksom veldig grå og trist. Hadde liksom bare på meg grått og hvitt og ute var det liksom bare grått og hvitt.. jaja, gleder meg til sola titter frem!!

Hva synes du om antrekket? Hva har du gjort i dag?

Antrekk #280312
// Bukse - Juicy (den er brun) // Topp - Pierre Robert // Skjorte - JC //

I dag måå jeg sitte å øve til M&H prøve hele dagen. Det er helt sykt!! Hat hørt den er helt sykt vanskelig, er nesten ingen som får over fire. Har hørt om 3 stykker hittil, g det er liksom over halvpraten som har tatt den! Gruer meeeg!

Hva synes du om antrekket? Hva skal du i dag?

Antrekk #230312

 

// Bukse - GinaTricot // Topp - Cubus //

Fikk ikke lagt inn bildene på pc'n tidligere fordi det funka ikke.. så de kommer nå! Etter treningen i dag skal jeg hjem til Kine å overnatte der hele helgen! Gleder meg! Blir ikke så mye blogging, fordi vi skal på stevne, men skal prøve så godt jeg kan!

Hva synes du? Hva skal du i dag? 

Antrekk #190312


// Bukse - BikBok // Topp - Cubus // Neglelakk - Pernille sin //

 

Wihoo! En fin dag på skolen, eller egentlig ikke, menmen! Skal på svømming nå! Hade!

Hva synes du? Hva har du gjort i dag?

Antrekk #160312// Bukse - BikBok // Topp - Ginatricot // Jakke - TopShop //

Og gjett hva som kom i posten i dag!!!

Den derre lappen som sier jeg kan hente det jeg har bestilt på butikken! Æææ.. gleder meg sånn!

Hva synes du om outfitet?(vet det er web-cam) Hva skal du i dag?

Antrekk #050312// Bukse - Pieces // Topp - Esprit // Genser - GinaTricot //

Hei dere søte! Denne uken er det mulig det blir litt sånn halvveis blogging fra meg, fordi har masse prøver og innleveringer, og har stevne i helgen og sånt, men skal prøve så godt jeg kan å oppdatere like godt som jeg har gjort de siste ukene!

Hva synes du om antrekket? Har du mye prøver og innleveringer?

Edit:

Du kan gjerne like facebooksiden min HER!

Du kan stille meg spørsmål på spørsmålsrunden min HER!

 

Antrekk 020312// Bukse - GinaTricot // Topp - H&M // Skjorte - BikBok //

Hey! Nå skal jeg dra på svømmetrening om to minutter, og etter det skal jeg i frendh party hos Sofie, så vet ikke om det blir noe mer blogging i dag! Men vi får se! Kanskje det kommer et bilde av hva jeg hadde på meg!

Hva synes du om outfitet? Hva skal du i kveld?

Antrekk 270212

Hei folksa! Tenkte jeg bare skulle poste antrekket mitt for i dag. Har gjort litt lekser og sånt tidligere i dag og fra klokken sek har jeg vært på noen sånne konf. greier. Skal se igjennom engelsk presentasjonen min, om death penalty, fordi den skal jeg meest sannsynelig ha i morgen! Og etter det blir det vel bare å legge seg da!Hahahahhahaha.. følte bare jeg måtte legge ut dette bildet! Det ser jo ikke bra ut!!// Bukse - Pieces // Genser - BikBok // Sokker - Bjørn Borg (her skal alt være med) //

Hva synes du? Hva har du gjort i dag?

Outfit #260112
 // Bukse - Gina Tricot // Topp - Cubus // Genser - Mamma sin fra Stefanel // Sko - UGG's //

Kommer ikke til å skrive så veldig mye nå, øver til naturfagsprøve og gjør en "lang" mat og helse lekse, også skal jeg snart på trening! Preikast!

Hva synes du? 

Outfit #230112


// Skjorte - abercrombie and fitch // Genser og bukse - Gina Tricot //

Hva synes du? Hva har du gjort i dag?

Outfit 071111


// Bukse - BikBok // Topp - H&M // Genser - Pieces //

Hva synes du om outfitet?

Practice makes perfect.// Blå jakke - Juicy // Bukse - Pieces // Topp - Esprit // Sokker - H&M // Øredobber - Glitter // Veske - Next //

Har ikke blitt så mye blogging i dag, men må fokusere på skole. Har masse samfunnsfag som skal leveres på fredag også har jeg matte prøve i morgen, så må få gjort det. I morgen tror jeg at jeg skal ta meg turen til CC sammen med Rikke og Maria, må finne ting til bursdag på fredag!

Hva synes du om outfitet?


Hei, jeg heter Elise Bø og er 16 år. Dette er min blogg og her skriver jeg det jeg har lyst til å skrive når det passer meg. Enjoy!

bloglovin

arkiv


September 2013
August 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012

kategorier


Alt & ingenting
Anbefalinger
Blogg
Fashion
Ferie
Fest/Bursdager
Inspirasjon
Konkurranser
Musikk
Outfits
Photography
Sport
Spørsmålsrunder
Ukas blogg
Venner
Videoblogg

lenker


Superkul.nodesign av:


idawisth.blogg.no
hits