Jeg synger.

Okei.. dette er litt kleint, men en venn av meg overtalte meg til å legge ut en sangvideo. Så da får jeg vel gjøre det.. Jeg har en video fra noen uker siden, da jeg var på konsert sammen med korpset og mamma sitt storband. Jeg skulle synge Sir Duke av Stevie Wonder sammen med storbandet. Så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne legge ut den. Og jeg vet at jeg ser sykt rar ut på filmen, men det var veldig flaut. Haha.. okei nå må jeg slutte å skrive.

 

Si ifra hvis dere ikke greier å se på den, for jeg får det ikke til på mac'en min, men andre jeg har spurt får det til, så kan hende det har noe med Mac å gjøre.. vet ikke helt. 

Hva synes du? 

Ed Sheeran

I det siste har jeg begynt å høre mye på Ed Sheeran, og jebar elsker sangene hans!Synes de fleste er fine, men min absoultte favoritt er nok A-team. Med Lego house like bak.

The A-team - Ed Sheeran

Lego house - Ed Sheeran

 

Får liksom bare lyst til å fly til en anned verden, der det ikke er noe stress.. du kan bare slappe av og være borte fra virkeligheten, noe jeg virkelig trenger. Skulle ønske jeg bare kunne legge meg ned med disse sangene på øret å sove i flere dager. Føler jeg kunne trengt litt ordentlig søvn.

Det gikk forresten kjempebra på samfunnsfag prøven i dag! Var utrolig lett, sånn avkryssningsprøve på pc. Man fikk vite resultatet med en gang man var ferdig... Jeg fikk sekser! Yee! I kveld har jeg svømmetrening, og så skal jeg overnatte hos Tuva, så det blir kooos!

Hva synes du om sangene? Hører du på Ed Sheeran?

Not over you.

// Not over you - Gavin DeGraw

Synes denne sangen egentlig er veldig fin, har ikke hørt suupermye på den, men har hver gang hørt den og bare syntes at den var veldig fin!

Hva synes du om sangen?

Sorry.. ble ikke noen anbefaling! Men den kommer!

Hvordan få youtube-linje i innlegget!

1. Gå inn på youtube og søk på den sangen du vil ha i innlegget!

2. Trykk på DEL som står rett under videoen!
3. Så trykker du på innbygg, som står litt lenger under der igjen.

4. Så trykker du på der det står " Bruk gammel innbyggingskode". Og hvis du vil kan du trykke på den som er markert med grå på bildet under. Også kopierer du teksten, som jeg har markert under her.


5. Så går du inn på nytt innlegg og trykker på den knappen det står HTML.

6. Så limer du inn den koden du har kopiert.7. Så bak der det står width skriver du inn bredden på bloggen din, det du laster opp bildene dine i, som i mitt tilfelle er 700.

        

8. Så bak der det står height skriver du inn 25. Ettersom det er høyden du trenger for at det bare skal være den "lydlinjen" og ikke hele vidoen.

      

9. Så trykker du bare på oppdater, inne på den HTML greia. Da vli innlegget se omtrent slik som bildet under.

Da er det bare å trykke på lagre og publiser så blir den seende ut sånn som dette:

Ja.. jeg håper dere skjønte noe av det jeg skrev! Er veldig dårlig til å forklare. Også håper jeg dere får det til. Hvis ikke dere skjønte hva jeg mente går det sikkert ann å søke på google, eller så kan du si ifra til meg, så kanskje jeg kan lage en video. Kanskje litt lettere da.

Hva synes du om forklaringen, skjønte du noe? Fikk du det til?

"Cause you had a bad day..."

Våknet opp til regn i dag klokken åtte, vel vitende at vi startet kvart over åtte. Jeg ble helt satt ut da mamma kom inn på rommet mitt og sa at klokken var åtte. Løp rundt i hele huset for å rekke å gjøre alt jeg skulle gjøre før skolen startet. Merkelig nok kom jeg til skolen 5 min. før vi starta. Rikitg nok uten å ha spist frokost eller pussa tenner. (Tok en tyggis da..) . Regn hele skoledagen pluss en, ikke dårlig, men litt skuffende karakter på engelsk tentamen. Kan trekke ned hele snittet mitt.. Men pyttpytt, det er jo bare 8ende ikke sant?

Denne videoen skulle jeg egentlig legge ut litt tidligere, men hadde ikke blitt ferdig. 

 

Har laget den selv på iMovie!

Hva synes du om filmen?

Har du noen "bad days" av og til?

Rabo <3


Hei, jeg heter Elise Bø og er 16 år. Dette er min blogg og her skriver jeg det jeg har lyst til å skrive når det passer meg. Enjoy!

bloglovin

arkiv


September 2013
August 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012

kategorier


Alt & ingenting
Anbefalinger
Blogg
Fashion
Ferie
Fest/Bursdager
Inspirasjon
Konkurranser
Musikk
Outfits
Photography
Sport
Spørsmålsrunder
Ukas blogg
Venner
Videoblogg

lenker


Superkul.nodesign av:


idawisth.blogg.no
hits