Bursdag med jentene.


Koselig gjeng 
Bursdagsbarnet til høyre


I går var jeg i bursdagen til Maren! Det var utrolig hyggelig og vi koste oss masse. I dg var siste skoledag, så nå er det offisielt juleferie! 

Hva synes du? Vært i bursdag i det siste?

Jeg synger.

Okei.. dette er litt kleint, men en venn av meg overtalte meg til å legge ut en sangvideo. Så da får jeg vel gjøre det.. Jeg har en video fra noen uker siden, da jeg var på konsert sammen med korpset og mamma sitt storband. Jeg skulle synge Sir Duke av Stevie Wonder sammen med storbandet. Så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne legge ut den. Og jeg vet at jeg ser sykt rar ut på filmen, men det var veldig flaut. Haha.. okei nå må jeg slutte å skrive.

 

Si ifra hvis dere ikke greier å se på den, for jeg får det ikke til på mac'en min, men andre jeg har spurt får det til, så kan hende det har noe med Mac å gjøre.. vet ikke helt. 

Hva synes du? 

Vanilla and chocolate cupcakes with buttercream frosting.


Nam! Fy søren dette var sinnsykt godt! Må lage dette litt oftere... haha!

Hva synes du om bildene? Fristet det?

Because make-up is too main stream.For en morsom søndag. Sitter fortsatt i pysj, gjør skole og har hodepine. Fantastisk! Jeg håper virkelig jeg blir ferdig med de to presentasjonene mine i dag, hvis ikke ligger jeg tynt ann til uka. Etterpå skal jeg prøve å få med meg mamma på sandvika storsenter så jeg får dratt på butikken. Jeg har så syykt lyst til å lage cupcakes, har sittet og sett litt på "cupcake wars" , og fyy som det frister, og sånn frosting! Nam!

Hva skal du i dag? Har du lyst på cupcakes? 

Free fallin

HeyHey!

I dag hadde vi fri fra skolen fordi vi hadde en lysfest på skolen i går, noe som gjorde at vi avspaserte i dag! Jeg brukte sånn circa hele dagen min hos Steffani, hvor vi både øvde til tentamen og bare hadde det koselig! Nå skal jeg snart på trening før det bare blir å legge seg! Gleder meg!

Forresten så liker jeg denne sangen skikkelig godt!

Free fallin - John Mayer 

Hva har du gjort i dag? Hva synes du om sangen?

Wish I..


// Weheartit.com

Hva synes du?


Hei, jeg heter Elise Bø og er 16 år. Dette er min blogg og her skriver jeg det jeg har lyst til å skrive når det passer meg. Enjoy!

bloglovin

arkiv


Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012

kategorier


Alt & ingenting
Anbefalinger
Blogg
Fashion
Ferie
Fest/Bursdager
Inspirasjon
Konkurranser
Musikk
Outfits
Photography
Skole
Sport
Spørsmålsrunder
Ukas blogg
Venner
Videoblogg
Vurderinger

lenker


Superkul.nodesign av:


idawisth.blogg.no
hits