Los Angeles.

Da har vi kommet til Los Angeles. Jeg likte meg veldig godt her, selv om jeg skulle ønske det hadde vært litt finere vær. Vi bodde i Santa Monica, nesten nede ved stranden, men vi fikk ikk vært noe særlig nede, bare sånn for å se. Den første dagen møtte vi Sol.Priya og familien hennes på Venice beach. Jeg hadde hørt at hun skulle være i LA samtidig som meg, så vi avtalte å møtes. Vi spiste lunsj  sammen den ene dagen, og middag en annen. Vi var også i Universial studios, der vi møtte dem igjen, men vi møtte også en annen fra trinnet og hans familie. Det var veldig koselig, litt deilig å være med noen andre, enn bare familien hele tiden.


Santa Monica Pier

Venice Beach

Universial Studios

Wisteria Lane, tror det er her Susan i Frustrerte fruer bor!

Vi var på noe som heter iFly like ved Universial Studios, og det var kjempegøy. Det var som om vi fløy i virkeligheten, sånn hoppet ut av et fly ellernoe.
Beverly Hills

Jeg har ingen anelse om hvor mange ganger vi var her inne, men en ting kan jeg si, og det er at det var mange! Jeg har blitt så glad i Youghurt-is etter USA-turen!

Hele Los AngelesHollywood

Enden av Route 66 på  Santa Monica Pier

Det kjente Pariserhjulet på Santa Monica Pier.


Mange bilder i dette innlegget, men det var så mye å se i LA, jeg har lyst til å dra tilbake!

Har du vært her før?

Santa Barbara.

I Santa Barbara begynte det å bli varmt igjen, men det var bare på dagen. Da lå vi ved bassenget og solte oss, ble faktisk veldig solbrent, noe jeg ikke likte to uker senere da brunfargen begynte å flasse av. På kvelden måtte vi pakke oss inn i langbukse og jakke øfr vi gikk ut i gatene. Sånn bortsett fra det var det et veldig fint og koselig sted, med mange fine restauranter og butikker inne i byen. Fikk ikke tatt så veldig mange bilder her, men noen får dere.


Angrer så sykt på at jeg ikke kjøpte det skjørtet der! Og toppen også egentlig.Liker meg i bassenget ja!


 Malibu beach, på veien ned mot Los Angeles.

Vært her før? 

Monterey.

Etter San Fransisco startet vi på turen nedover Highway 1. Første stop var Monterey. Vi var her kun to netter, og det er jeg glad for, fordi det var dårlig vær og ikke et veldig spennende sted, så vi hadde egentlig ikke så veldig mye å gjøre. Vi kjørte til Pebble beach som er en veldig kjent golfbane, også dro vi inn til et sted som heter Carmel på slutten av dagen, og spiste middag der.
Pebble beach.Carmel.
Har du vært her før?

Homemade Lemonade.

I USA drakk jeg lemonade hele tiden! Det er så utrolig frisk og godt, deilig å drikke om man er tørst. Så i dag besteme jeg meg for å lage det selv. 

 

Det du trenger er:

Ingredienser:

4 sitroner

100 g Sukker

6 dl kokende vann

4 dl kaldt vann

Is og sitronskiver til servering

 

Utstyr:

Potetskreller / ostehøvel

Kniv

Skjærebrett

Noe å røre med

Litermål

Liten sil

Mugge


1. Først skreller du sitronene, la mest mulig av det hvite sitte igen på sitronen. (NB! Ikke kast sitronskallet)2. Deretter presser du ut sitronsaften.


3. Så heller du sitronsaften i et stort litermål, og tilsetter sukkeret og sitronskallet. Så heller du over det kokende vannet og rører til sukkeret er oppløst. Når du har gjort dette skal det avkjøles.4. Etter at limonaden er avjkølt siler du den over i muggen. Deretter rører du inn det kalde vannet, og kan servere i et glass med is og en sitronskive.
Håper det smaker!

San Fransisco

Vi tok fly fra Washington D.C og til San Fransisco. Fra å gå rundt i 40 grader gikk vi da rundt i omtrent 17 grader, om kvelden 12, så man kan si at det var ganske så kjølig der. Eller var det en veldig fin by, og igjen veldig anderledes fra de to andre byene vi hadde vært i. 


Chinatown!Lombard street

San Fransisco BayAlcatraz


Alamo square

Golden gate


Siste dag i San Fransisco leide vi bil, og starten truen på Higway 1.

Hva synes du? Vært i San Fransisco før?


Hei, jeg heter Elise Bø og er 16 år. Dette er min blogg og her skriver jeg det jeg har lyst til å skrive når det passer meg. Enjoy!

bloglovin

arkiv


September 2013
August 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012

kategorier


Alt & ingenting
Anbefalinger
Blogg
Fashion
Ferie
Fest/Bursdager
Inspirasjon
Konkurranser
Musikk
Outfits
Photography
Sport
Spørsmålsrunder
Ukas blogg
Venner
Videoblogg

lenker


Superkul.nodesign av:


idawisth.blogg.no
hits