Washington D.C

Washington D.C var veldig bra, og veldig forskjellig fra New York. Det var en veldig "ren" by, og Ikke så mange høye hus og bygninger. Og for ikke å snakke om temperaturen. Det å gå på sightseeing i 40 grader er ikke akkurat behagelig.

George Town.Pentagon.Det Hvite Hus.

Lincoln memorial og Washington monument.

Air and space museum.

Capitol Hill.

Washington D.C var faktisk den eneste byen (med unntak av Las Vegas) hvor det faktisk var skikkelig varmt, men det var jo ikke der vi hadd planlagt soleferien!

Hva synes du? Vært i Washington?

Jentekveld!

Jeg har nå gått snart to uker på Nadderud vgs og jeg er så utrolig fornøyd med klassen, særlig jentene er fantastiske og vi har fått et godt miljø. På lørdag var alle jentene invitert hjem til meg på en liten jentekveld der vi spiste tapas, alle lagde en rett hver, og kake og godis. Det var utrolig hyggelig, og jeg føler at vi er blitt mye bedre kjent allerede. Så jeg håper at dette kommer til å bli 3 fantastiske år!
Så det var veldig hyggelig altså, kommer snart flere innlegg fra somerferien, neste stopp er Washington D.C!

Hva synes du?

New York City!

I sommer var vi i USA i 3 og en halv uke. Vi var flere steder, på vestkysten og østkysten, og det første stedet vi besøkte var New York.

Vårt første stopp var Empire state building.
Flatiron building.

Det ble ikke så lite shopping på denne turen, og tok flere ganger turen innom denne butikken!World Trade center.


Må jo ta bilde på Abercrombie and Fitch, eller kanskje to til og med!

Times Square.

En jazz-restaurant som heter Blue Note, og som ligger i Greenwich Village.Min første gang i New York, og jeg syntes det var helt fantastisk! Var der ikke sånn super lenge, tre eller fire dager, så skulle ønske jeg fikk vært der litt lenger.

Hva synes du? Har du vært i New York før?

Sommerferien i bilder

Heihei! 

Nå er det lenge siden jeg har kommet med et innlegg her, og jeg syntes at det begynte å bli på tide å komme med en liten oppdatering igjen. Jeg har nå startet i 1vgs på Nadderud videregående og trives utrolig godt allerede etter kun 5 dager på skolen. Masse nye folk, gutter og jenter, som jeg kan bli kjent med. 

I sommerferien var jeg på ferie i USA. Jeg var borte i tre og en halv uke, så de neste innleggene kommer til å være med bilder fra de forskjellige stedene jeg besøkte. Hadde en kjempefin tur og tokk masse bilder på veien. Så da får dere vite litt mer om hva jeg har gjort i ferien min, også får jeg prøve å finne ut hva jeg kan skrive på senere innlegg. Har du hatt en fin sommerferie?


Hei, jeg heter Elise Bø og er 16 år. Dette er min blogg og her skriver jeg det jeg har lyst til å skrive når det passer meg. Enjoy!

bloglovin

arkiv


August 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012

kategorier


Alt & ingenting
Anbefalinger
Blogg
Fashion
Ferie
Fest/Bursdager
Inspirasjon
Konkurranser
Musikk
Outfits
Photography
Skole
Sport
Spørsmålsrunder
Ukas blogg
Venner
Videoblogg
Vurderinger

lenker


Superkul.nodesign av:


idawisth.blogg.no
hits