Inspiration Collage
Haha, synes skriveboka mi var litt kjedelig, så jeg har lagd en liten inspirasjons collage, ble veldig fornøyd!

Hva synes du?

Antrekk #280812

Hey ho!

Lenge siden sist nå, men har faktisk ikke mer fritid enn som så, men prøver å blogge så ofte som mulig! 

Dagens outfit:

 // Bukse - Vero Moda // Topp -Cubus // Sokker - PUMA //

Haha, liker peace-tegnet! Har brukt det skikkelig mye i det siste egentlig. Mest fordi jeg har vært i en hippie bursdag og på skolebildet skulle vi kle oss ut som hippier, så da blir det mye peace-tegn da, haha.. skikkelig fjortis egentlig!

Hva synes du om antrekket? Hva har du gjort i dag?

L.O.V.E

L.O.V.E - Ashlee Simpson


Hei dere!

Disse bokstavene fikk jeg i bursdagsgave av onklen min, akkurat de jeg ønsket meg. Om bare noen uker blir det nye rommet mitt ferdig, og jeg gleder meg kjempemasse til å få satt disse inn. Har kjøpt inn masse andre greier til rommet også, så håper det blir bra. Bokstavene er forresten fra Kremmerhuset og koster 29,- pr stk.


Når jeg er ferdig å skrive dette innlegget skal jeg en liten tur ut i byen, først og fremst for å hente bunaden min som er ferdig! yeey, men jeg skal også gå i litt butikker å se om jeg finner noen fine bursdagsgaver, skal i 3 bursdager nå, nesten på rad! Og forresten, hvis det er noen som har noe forslag til hva jeg kan ha på i en bursdag der temaet er hippie?


Jo, også er det skolebildet i morgen, vil jo at det skal bli fint i og med at det er siste året, men det kommer sikkert til å se litt ut som det over her.. jaja, sånn er det nå.

Men da tror jeg at jeg stikker jeg! Snakkes!

Hva synes du om bokstavene? Hva skal du i dag?

You Are What You Are.

I dag har det vært kjempefintvær, så jeg og Maria dro ut på Storøya med noen fra klassen og badet, grillet, spilt volleyball og hørt på musikk. Var utrolig koselig! 
rock out.

Laget på Polyvore.

Hva synes du?

Last year.

Hei alle sammen!

I sommer har jeg ikke blogget noen ting, mye grunnet ikke nett, men jeg har også hatt veldig lyst til å bare ha fri. Hadde egentlig ikke planlagt å begynne å blogge helt ennå, men min venn Cæl maste høl i hue på meg, så da blir det et lite innlegg. På mandag begynner jeg i tiende, mitt siste år på ungdomsskolen, det viktigste året. Jeg har veldig lyst til å gjøre det bra, men jeg har mye svømming og håndball ved siden av, så det betyr at jeg må være veldig strukturert og bruke tiden min godt, derfor er det store sjanser for at det ikke blir så veldig mye blogging, i og med at det står nedert på prioriteringslisten. Ville bare si dette nå med en gang så ingen plutselig lurer på hvorfor jeg blogger så lite.

Her er i hvertfall noen outfit bilder!
// Genser - Mamma sin // Bukse - BikBok // Armbånd - Stradivarius //

Nå skal jeg bare fortsette å spise godteri og se på tv! Snakkes.

Hva synes du?


Hei, jeg heter Elise Bø og er 16 år. Dette er min blogg og her skriver jeg det jeg har lyst til å skrive når det passer meg. Enjoy!

bloglovin

arkiv


Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012

kategorier


Alt & ingenting
Anbefalinger
Blogg
Fashion
Ferie
Fest/Bursdager
Inspirasjon
Konkurranser
Musikk
Outfits
Photography
Skole
Sport
Spørsmålsrunder
Ukas blogg
Venner
Videoblogg
Vurderinger

lenker


Superkul.nodesign av:


idawisth.blogg.no
hits