Sommerkjole

For ikke så lenge siden så kjøpte jeg meg en ny sommekjole! Synes den er skikkelig fin, og håper bare jeg får brukt den masse i sommer. Den er fra H&M.Hva synes dere?

Happyface!

Nå er jeg bare utrolig glad! Hele tiden, føler liksom ikke at noe kan gjøre meg sur. Haha. I helgen så var jeg i Kristiansand på svømmestevne, og jeg klarte endelig å ta Jr.NM krav! Ble så utrolig glad! Så nå skal jeg til Spania på treningsleir, før det er klart for NM i Kristiansand. Gleder meg veldig. Også hadde jeg muntlig eksamen i går, i RLE, og det gikk utrolig bra! Jeg fikk 6, yey! Trodde faktisk ikke jeg skulle få det, spesielt ikke etter at jeg hadde vært inne og hatt presentasjonen. Så disse tingene er jo god grunn til å være glad, også det at nå er jeg faktisk ferdig på ungdomsskolen! Har to dager igjen (drar til Spania på lørdag) og da skal vi bare se på film og ikke gjøre så veldig mye.

Noen flere som er i godt humør?

Antrekk #100613// Topp - Berskha // Shorts - H&M //

Nå er det ikke lenge igjen til sommerferien, og jeg gleder meg helt sykt! I morgen har jeg muntlig eksamen i RLE, sykt glad for at jeg kom opp i det, og ikke f.eks. spansk! Og etter den muntlige eksamen, så er jeg offisielt ferdig med alt av skole på ungdomsskolen!! Åå, det skal bli så sykt deilig.

Hva synes du? 

 

Oslo

Hey peepz!

I dag har jeg vært i Oslo sammen med Thale og Annecken det var kjempekoselig, selvom vi egentlig ikke gjorde så veldig mye. Men uansett så var det veldig koselig, en god stund siden jeg har sett Thale nå. 

I morgen tidlig drar jeg til Kristiansand på svømmestevne, samme dag som jeg kanskje kommer opp i muntlig eksamen. Så en av lærerene må ringe meg om jeg kommer opp, og fortelle hva jeg kom opp i! Gruer meg litt, håper jeg kommer opp i matte, haha. Jaja, men nå må jeg pakke. Vi snakkes!

Hva har du gjort i dag?

Antrekk #050613


// Bukse - GinaTricot // Topp - Cubus // Veske - Abercrombie & Fitch //

Hva synes du? 

Marta Ferri Mini Skirt.

Thumps up
// Laget på polyvore.com
Hva synes du?

Package From Rome.

I går så kom mamma og bestemor hjem fra Roma, og dette hadde de med hjem til meg!Hva synes dere?

Summer 2013

Litt inspirasjonsbilder for sommeren! 
//Bildene fra weheartit.com

Hva synes du?


Hei, jeg heter Elise Bø og er 16 år. Dette er min blogg og her skriver jeg det jeg har lyst til å skrive når det passer meg. Enjoy!

bloglovin

arkiv


Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012

kategorier


Alt & ingenting
Anbefalinger
Blogg
Fashion
Ferie
Fest/Bursdager
Inspirasjon
Konkurranser
Musikk
Outfits
Photography
Skole
Sport
Spørsmålsrunder
Ukas blogg
Venner
Videoblogg
Vurderinger

lenker


Superkul.nodesign av:


idawisth.blogg.no
hits