Maybe I'm Crazy

Crazy - Gnarls Barkley
Humøret mitt er på topp selv om jeg kanskje er litt sliten, men det har jo ingenting å si. Forresten så liker jeg denne sangen kjempemye! Elsker sånne "gamle" sanger. Jaja, nå skal jeg spise middag og bake kake, før jeg skal rydde hjemme, noe som antakeligvis vil senke humøret mitt et par hakk, men jaja!

Liker du sangen? Er du glad i dag?

Hvitt på svart
I dag har jeg vært litt sliten, men for det meste bare glad. I hvert fall inni meg. Vi hadde fri på skolen og i går kveld, eller i natt leverte jeg siste skoleoppgave for dette året. På torsdag klokken 12 settes karakterene og det er offisielt kun muntlig eksamen som står igjen! Og bare tanken på det gjør meg helt sinnsykt glad. Haha, så nå skal jeg "feire" litt med å se på Castle! 

Hva har du gjort i dag?

Cookie Dough

Heihei!

Har vært på stevne i helgen, og dermed ikke orket eller hatt tid til å blogge før nå. Man ser ikke akkurat helt fantastisk ut etetr et svømmestevne. Men nå kommer et lite innlegg! På stevnet denne helgen håpet jeg på å ta et Jr. NM krav eller flere, var bare nihundredeler unna. Uheldig som jeg er så fikk jeg ny rekord, men greide så vidt ikke kravet! Så nå er jeg 1 hundredel unna kravet! 1 hundredel! Det er ikke mulig å være nærmere! Så man kan vel si at jeg er litt irritert.. Menmen, sånn er det! Har fortsatt en sjanse igjen om to uker. Men nå var dette stevnet over, noe som tilsier at jeg kan spise usundt! Yey! Så siden jeg kom hjem har jeg sittet og spist Cookie Dough!! Haha
Haha, kjempefint! Men nå må jeg bli ferdig med de siste skolegreiene mine for dette året! Det blir deilig med ferie!

Hva har du gjort i helgen?

Hvilke dager har man ikke på sminke?

Jo, det skal jeg si deg. Det er de dagene du har eksamen i norsk.. Forrige uke da vi fikk vite hva vi kom opp i, var det eneste jeg håpet på å ikke komme opp i norsk. Selvføleglig! Jeg ble så sykt sur! Haha, hater og måtte sitte inne i et rom i 5 timer og bare skrive hele tiden. Ikke gøy. Men nå har det seg jo slik at jeg kom opp i norskeksamen og da må jeg jo møte opp å gjøre mitt beste. Så nå er jeg ferdig med bokmålseksamen også har jeg nynorsk i morgen, ikke noe jeg gleder meg stort til, men jeg får bare komme meg gjennom det, også er jeg ferdig! Da er det bare muntlig eksamen igjen.Jadajada, superfine bilder! Men nå tror jeg at jeg må begynne å forberede meg litt til nynorsken. Snakkes.

Har du eksamen i år? I så fall, hvilket fag?

Ny start; Ny header.

Jeg vet ikke helt hvor lenge jeg har hatt den gamle headeren min, men jeg er blitt ganske så lei av den nå, så var på tide med en ny. Vet ikke helt hvor lenge jeg kommer til å ha den, mulig den blir byttet ut med mindre mellomrom eller noe av det samme.Hva synes du?

Siden sist.

Heiheihallo.

I dag har jeg ikke så veldig mye å skrive om, har så og si bare vært på treninger i dag og i går, så jeg tenkte jeg kunne dele litt av hva jeg har gjort siden sist gang vi snakket sammen! Så her kommer en del bilder!


16.april var jeg på Justin Bieber konsert! Vi var i køen klokken 10 circa.´å Det var kjempekoselig å sitte i køen, og møte nye mennesker. Konserten var også utroolig bra, selv om det ble litt trangt, så ikke så veldig god plass til å bevege seg på.


7.mai var jeg på One Direction konsert! Den var skikkelig bra denne også. Likte denne kanskje litt bedre enn Justin Bieber konserten, en stor grunn til det er at vi hadde sitteplasser, dermed hadde vi mye bedre plass til å danse og hoppe på. Haha. Så det ble liksom mye bedre stemning.


Så ha jeg møtt Cameron Van Der Burgh og Daniel Gyurta. For dere som ikke vet hvem disse er, så vant Cameron OL-gull i London på 100 bryst, og dedikerte medaljen til Alexander Dale Oen. Og Daniel Gyurta vant OL-gull i London på 200 bryst

Også har jeg bare vært med venner og på trening for det meste sånn elelrs. Prøvde moped for første gang, turte å kjøre opp og ned en bakke en gang, haha. Også har jeg tatt årets første bad! Det var utrolig deilig, fikk faktisk skikkelig lyst til å bade nå, det fristet. Kan ha noe med at det er sånn 100 grader ute, menmen, tror ikke jeg orker å gå til brygga nå.

Så håper jeg at dere hadde en fantastisk 17.mai, og at det er like bra vær der du bor, som her jeg bor, og at du ligger ute i sola og slikker sol! Så snakkes vi seinare.

Hva har du gjort i det siste? Hadde du en fin 17.mai?

sommartider hej hej

Nå føler jeg virkelig at sommeren er på vei! Sola skinner (i hvert fall av og til), lufta begynner å bli varmere, man kan gå i shorts, jeg har tatt mitt førse bad(!!) og jeg har funnet frem til sommersangene mine på ny! Det er så utrolig deilig at det snart er sommer. Ikke bare fordi da er det varmt, man kan sole seg og bli brun, og bade, men også fordi det er fri fra skolen! Og for å være helt ærlig, så er jeg dritt lei skolen akkurat nå. Det kan jo egentlig være litt dumt i og med at den nesten viktigste tiden kommer nå, med eksamen og alt det der, men jeg orker rett og slett ikke mere skole! Så det skal bli deilig med fri ja!

Jeg tenkte å dele min sommerspilleliste med dere, den er ikke helt ferdig ennå, men det er da en del sanger der. Så hvis du har forslag til en sommersang, er det bare å skrike ut! Eller om du vet om en bra sommer spilleliste.

Sommerspillelisten HER

Har også en annen spilleliste som jeg ELSKER! Selvom den heller ikke er helt ferdig da.. Men denne spillelisten har masse "gamle" sanger, noen eldre enn andre, men dette er sånne sanger man aldri går lei av, og ikke sånne typiske "listepop" sanger. Det er sikkert over halvparten av sangene der som også kan gå inn under kategorien favorittsanger! 

"Gammel" spilleliste HER

// Alle bildene er mine

Jeg merker jeg får skikkelig sommerstemning bare av å skrive dette innlegget her! Gleder meg sånn!

Har du noen bra sommersanger? Gleder du deg til sommer?

Some people are like clouds..

Some people are like clouds. Once they fuck off, it's a beautiful day
Hva synes du?

Dagens antrekk
// Bukse - BikBok // Top - H&M // Jakke - Bershka // Sko - Converse // Solbriller - Ray Ban //

Hei igjen

Nå har jeg hatt en lang pause fra bloggingen, igjen. Har ikke tenkt å komme med noen unnskyldning, føler at jeg alltid gjør det når jeg ikke har blogget på lenge. Noe jeg heller ikke skal si er at jeg skal prøve å blogge så ofte jeg kan, og bli en mye bedre blogger og alt det der. Jeg kommer til å blogge når jeg har lyst, når jeg orker og når jeg har noe å blogge om. Så om du liker bloggen min, så er det bare å stikke innom fra tid til annen, noen ganger kan jeg blogge flere ganger om dagen, andre ganger tar det kanskje noen dager mellom innleggene. Men her er i hvertfall et innlegg, også har jeg noen andre på lur som kommer senere. 

Hva synes du?♥


Hei, jeg heter Elise Bø og er 16 år. Dette er min blogg og her skriver jeg det jeg har lyst til å skrive når det passer meg. Enjoy!

bloglovin

arkiv


Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012

kategorier


Alt & ingenting
Anbefalinger
Blogg
Fashion
Ferie
Fest/Bursdager
Inspirasjon
Konkurranser
Musikk
Outfits
Photography
Skole
Sport
Spørsmålsrunder
Ukas blogg
Venner
Videoblogg
Vurderinger

lenker


Superkul.nodesign av:


idawisth.blogg.no
hits