Er du interessert i Justin Bieber billett?

Heihei!

Er det noen av dere som ikke har Justin Bieber billett, men som så veldig gjerne skulle hatt det? Jeg har en billett til den 18.april, som jeg ikke får brukt, fordi jeg ikke kan gå. Har greid å skaffe meg en annen billett tidligere, så går ikke glipp av konserten. Så det jeg egentlig lurte på var om noen av dere er interesserte i å kjøpe den billetten? Det er ståplass, dette gjør jo at selvom det kun er en billett som blir solgt, så kan du jo gå sammen med noen andre som også har ståplass. Jeg selger den for den prisen jeg kjøpte den for som er 650,-. Håper det er noen der ute som er interessert, og om du er det, så send meg en mail på rabo_blogg@hotmail.com. 

PS: Mulig det kan være en fordel at du ikke bor så altfor langt unna, men om du er interessert, så send meg en mail, så kan vi diskutere det da.

Er du interessert?

Så var det bloggingen da..Hei, 

jeg fikk ikke blogget noe i påsken, og ikke i forrige uke. hadde egentlig tenkt å legge ut noen innlegg forrige uke, tok til og med bilder, men det ble ikke noe av. Jeg håper jeg greier å få blogget flere ganger denne uken. Jeg hadde en veldig fin påske, og i helgen var jeg i Fauske på svømmestevne, så har ikke vært mange dagene på skolen, men nå som masse prøver og tentamener nærmer seg, begynner jeg å kjenne at hverdagen og 10.klasse er tilbake.

Hva gjorde du i påsken? Mye prøver fremover?

BoldStatements.

For et par uker siden, så var jo jeg på en photoshoot for midlertidige tatoveringer, og jeg har nå fått bildene, så tenkte å dele ddem med dere! Yey! 


Ville vært hyggelig om dere likte facebook siden til dette produktet HER!

Og hvis noen av dere er interessert i å kjøpe slike tatoveringer, enten til deg selv eller søsken eller andre dere kjenner, så kan dere besøke nettsiden deres HER!

Hva synes dere om bildene?


Hei, jeg heter Elise Bø og er 16 år. Dette er min blogg og her skriver jeg det jeg har lyst til å skrive når det passer meg. Enjoy!

bloglovin

arkiv


Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012

kategorier


Alt & ingenting
Anbefalinger
Blogg
Fashion
Ferie
Fest/Bursdager
Inspirasjon
Konkurranser
Musikk
Outfits
Photography
Skole
Sport
Spørsmålsrunder
Ukas blogg
Venner
Videoblogg
Vurderinger

lenker


Superkul.nodesign av:


idawisth.blogg.no
hits