Sweden.

Hej alla i hop! 

om litt over en time, skal jeg ta bussen til Sverige for å dra på svømmeleir. Jeg tror kanskje ikke det blir så sinnsykt mye blogging der, men skal prøve. Tar ikke med meg kameraet, så om det blir noe, så får det bli gamle bilder, eller noe annet. Det var egentlig alt jeg ville si, så nå skal jeg bare pakke, lage mat og dra!

God Påske!

Hva skal du i påsken?

Antrekk #210313


// Skjerf- ZARA // Bukse - Gina Tricot // Skjorte - H&M // Cardigan - Simple // Jakke - LMC // Solbriller - BikBok //

Hva synes du?

Old Enough.På mandag var jeg på en photoshoot for "temporary tattoos". Tror det skal komme en nettside hvor de skal selge slike tatoveringer om ikke så lenge, og de trengte noen folk som kunne være "modell" for tatoveringene. Hadde kjempemange tatoveringer på meg etter at vi var ferdig, men nå er det kun denne igjen. Synes den er litt kul egentlig. Skal prøve å få lagt ut bildene som ble tatt på bloggen når jeg får dem. 

Hva synes du?

Acne Raya Long Cardigan.

aqqlopkijhub

// Laget på Polyvore.com

Hva synes du?

After monday, comes tuesday.

I dag er det tirsdag og fortsatt en naturfags prøve og en norsk presentasjon unna helg og påskeferie! Tirsdag er kanskje den dagen i uka jeg liker minst, enten den eller mandag. Dette er også grunnet veldig lite fritid etter skolen. Og siden jeg har lite fritid i dag, blir det et litt rart og uinteressant innlegg nå. Ja, og det var det! Kanskje vi snakkes etter trening.

Liker du tirsdag?

Volleyball.

Hei og hopp! 

I dag var vi på volleyballturnering med skolen, og kan ikke si at vi var så veldig fornøyde akkurat. De vi spilte mot var ikke super gode, og hadde vi spilt slik som vi har gjort i gymtimen, så hadde vi nok vunnet mye mer. Det gjorde vi ikke, og vi endte opp med å vinne kun en kamp. Ikke så veldig bra altså, menmen, det var jo morsomt å være med for det. 


Og i tillegg så var det sol i dag! Yeey!

Hva har du gjort i dag?

Forever & Always

På fredag var jeg i bursdagen til Thale. Det var veldig hyggelig og morsomt! Fikk ikke tatt så veldig mange bilder, men noen. Resten av helgen har jeg vært på svømmestevne, som forresten gikk helt forferdelig dårlig! Så det er derfor jeg ikke har fått blogget noe før nå. 

Bursdagsbarnet!


Du og meg for alltid! 

Hva har du gjort i helgen?

Military Green.


Nå skal jeg på trening, og etter treningen skal jeg i bursdagen til Thale. Gleder meg kjempemasse! Så det blir nok kos. Også snakkes vi senere!

Hva skal du i dag?

Micheal Kors Jet Set Bag.

Micheal Kors

// Laget på Polyvore.com

Hva synes du?

Harlem Shake

Yes, da! Kommet litt inn i bloggrytmen igjen, haha. 

Det er sikkert en del som har hørt om Harlem shake, og vet det muligens begynner å bli litt gammelt nå, men tenkte jo jeg allikavel kunne vise dere en video som vi på svømmingen har laget. Laget den i Sverige på vinterleir. Man kan ikke se meg på videoen, men er inni der et sted!

Det er bare å dele med venner! Haha..

Hva synes du om filmen?

Promnight!

Siden det er en god stund siden jeg har blogget, så er det jo en hel del jeg vil dele med dere, eller i hvert fall noe. Som for eksempel noen bilder fra ballet. Vi hadde ball den 18. januar og det var helt utrolig morsomt og koselig. Selvfølgelig har man jo litt for høye forventninger når man har gledet seg til noe sånt i over et år, men jeg synes allikavel at det var et minne for livet. Før ballet var jeg hos Maren og sminket meg og tok på kjolen og sånt, sammen med Mari og Yngvlid, før vi dro hjem til Sol-Priya på et bittelite vors. Og så ble vi plukket opp av limousinene som kjørte oss litt rundt i Oslo, før vi ble kjørt til det selve ballet skulle være. Og på ballet så gjorde vi ballting og hadde det kjempemorsomt!

 
Mari, Maren, Yngvild og moi 
Dette var jo ikke få bilder, men fortsatt bare noen fra de jeg har fra ballet. 

Nå måå jeg bare øve litt til en matteprøve jeg har i morgen, også snakkes vi!

PS: Jeg har tenkt til å leie ut kjolen min til neste år og sikkert flere år etter det igjen, så om du er interessert så er det bare å sende meg en mail, rabo_blogg@hotmail.com , også kan vi se hva vi får til. 

Happy news!

Hei igjen alle sammen! Jeg tenkte at det var på tide å komme med en gladnyhet til dere som har mast på at jeg må begynne å blogge igjen! Jeg satser på at jeg i løpet av denne uka skal få begynt å blogge ordentlig. Jeg har hatt en lang pause nå, og det har egentlig vært utrolig deilig, men om jeg skal være ærlig, så har jeg savnet det å blogge litt også. Jeg skal prøve å være en bedre blogger, samtidig som jeg får jobbet ordentlig med skolen, og vært på nok treninger i uka. For at jeg skal kunne bli en bedre blogger håper jeg også at mange av dere som leser bloggen min, også vil legge igjen en kommentar her og der, gjerne fortelle meg hvordan jeg kan bli bedre. Jeg prøver også å kommentere tilbake om du har blogg du og.

Så da får jeg vel bare si, takk for denne gang, også snakkes vi senere!

PS: vet det kanskje ikke starter så bra når jeg starter opp med mobilblogging, men hadde bare veldig lyst til å skrive et innlegg før jeg la meg. Så da blir det et iPhone bilde også, overraskende nok.


Hei, jeg heter Elise Bø og er 16 år. Dette er min blogg og her skriver jeg det jeg har lyst til å skrive når det passer meg. Enjoy!

bloglovin

arkiv


Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012

kategorier


Alt & ingenting
Anbefalinger
Blogg
Fashion
Ferie
Fest/Bursdager
Inspirasjon
Konkurranser
Musikk
Outfits
Photography
Skole
Sport
Spørsmålsrunder
Ukas blogg
Venner
Videoblogg
Vurderinger

lenker


Superkul.nodesign av:


idawisth.blogg.no
hits