I just won't remember.

For en god stund siden så vant Linda Haukaas header konkurransen som var på bloggen min! Og jeg lovte henne å bli linket i 5 innlegg og få 5 kommentarer på bloggen hennes. I tillegg skulle hun få noe sminke pluss noe annet i posten! Jeg er jo så utroooolig sløv og elendig på å få ting gjort, så hun har enda ikke fått noe av dette bortsett fra kommentarer. Og det beklager jeg veldig, har utroolig dårlig samvittighet, men jeg skal få gjort det, og du skal få premien din!


Hun har forresten en utrooolig fin blogg!! Elsker alle bildene også er hun kjempepen! Trykk hvor som helst på teksten for å komme til bloggen hennes!

Hva synes du om bloggen hennes?

Vinneren av konkurransen!!

Da har jeg kåret vinneren av header konkurransen!! Og det ble LINDA HAUKAAS!! Gratulerer! Jeg fikk kjempemange superfine header og det var utroolig vanskelig å velge, men jeg greide tilslutt å trekke en beslutning. Jeg vil kontakte deg på mail, så jeg kan få sendt deg premien! Gratulerer igjen!

Du kan lese bloggen hennes HER!!

Hva synes du om den nye headeren? 

KONKURRANSE!!

Heey! Jeg tenkte jeg skulle ha en liten header konkurranse, fordi jeg er ikke sånn suuperflink til å lage header og er lei av å ikke ha noen. Det er bare å lage en header og sende den til mailen min rabo_blogg@hotmail.com. Jeg har tenkt til å ha en premie til den som lager den beste og den som jeg kommer til å bruke, jeg vet bare ikke hva det er ennå. Jeg tror kanskje det blir noe sminke eller noe sånt!! Så da er det bare å lage! Dere kan bruke alle bildene som ligger på bloggen (av meg). Legger ut noen av de bildene jeg tok på onsdag, bare ikke redigert, hvis noen vil bruke dem. Håper VIRKELIG noen har lyst til å lage en til meg. (OM du har blogg skal jeg linke deg i 5 innlegg og gi deg 5 kommentarer).

Har du lyst til å være med på konkurransen? <3 Ville vært veldig hyggelig altså..

Videoblogg: Konkurranse + bloopers!

I dag har jeg vært hos Thale, og vi lagde en liten video som dere kanskje ser. Det tok litt lang tid, fordi vi var ikke så flinke, kan man vel si. 

Jeg legger ut et innlegg i kveld med bilder som kan brukes i konkurransen, men hvis du ikke orker å vente er det bare å se igjennom bloggen. Vet ikke helt når jeg avslutter konkurransen, men tror kanskje det blir i slutten av sommerferien. Så hvis jeg tar noen fin bilder i løpet av ferien kan det hende det blir et nytt innlegg med de også. 

Nå skal jeg og Thale bestemme oss for om vi skal på kino eller leie film! 

Vil du vær med i konkurransen?

PS: Hotmailen min for de som ikke hørte det: rabo_blogg@hotmail.com!

HER er innlegget med bildene!!


Hei, jeg heter Elise Bø og er 16 år. Dette er min blogg og her skriver jeg det jeg har lyst til å skrive når det passer meg. Enjoy!

bloglovin

arkiv


September 2013
August 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012

kategorier


Alt & ingenting
Anbefalinger
Blogg
Fashion
Ferie
Fest/Bursdager
Inspirasjon
Konkurranser
Musikk
Outfits
Photography
Skole
Sport
Spørsmålsrunder
Ukas blogg
Venner
Videoblogg
Vurderinger

lenker


Superkul.nodesign av:


idawisth.blogg.no
hits