Forever & Always

På fredag var jeg i bursdagen til Thale. Det var veldig hyggelig og morsomt! Fikk ikke tatt så veldig mange bilder, men noen. Resten av helgen har jeg vært på svømmestevne, som forresten gikk helt forferdelig dårlig! Så det er derfor jeg ikke har fått blogget noe før nå. 

Bursdagsbarnet!


Du og meg for alltid! 

Hva har du gjort i helgen?

Promnight!

Siden det er en god stund siden jeg har blogget, så er det jo en hel del jeg vil dele med dere, eller i hvert fall noe. Som for eksempel noen bilder fra ballet. Vi hadde ball den 18. januar og det var helt utrolig morsomt og koselig. Selvfølgelig har man jo litt for høye forventninger når man har gledet seg til noe sånt i over et år, men jeg synes allikavel at det var et minne for livet. Før ballet var jeg hos Maren og sminket meg og tok på kjolen og sånt, sammen med Mari og Yngvlid, før vi dro hjem til Sol-Priya på et bittelite vors. Og så ble vi plukket opp av limousinene som kjørte oss litt rundt i Oslo, før vi ble kjørt til det selve ballet skulle være. Og på ballet så gjorde vi ballting og hadde det kjempemorsomt!

 
Mari, Maren, Yngvild og moi 
Dette var jo ikke få bilder, men fortsatt bare noen fra de jeg har fra ballet. 

Nå måå jeg bare øve litt til en matteprøve jeg har i morgen, også snakkes vi!

PS: Jeg har tenkt til å leie ut kjolen min til neste år og sikkert flere år etter det igjen, så om du er interessert så er det bare å sende meg en mail, rabo_blogg@hotmail.com , også kan vi se hva vi får til. 

Bursdag med jentene.


Koselig gjeng 
Bursdagsbarnet til høyre


I går var jeg i bursdagen til Maren! Det var utrolig hyggelig og vi koste oss masse. I dg var siste skoledag, så nå er det offisielt juleferie! 

Hva synes du? Vært i bursdag i det siste?

Partychicksa!

Heihei!

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye, jeg har vært på trening også har jeg vært på kino med Julie! Legger ut et par bilder fra bursdagen i går! Fikk ikke tatt så mange gode.


Christiin!Bursdagsbarnet Sol! Love U 

Oda

Så nå sitter jeg og ser på tv, ser på en film som heter "Seks dager, syv netter", så skal vel se ferdig den før jeg legger meg.. Er helt utslitt! Også snakkes vi!

Hva har du gjort i dag?

Ballerina or straight?

Hei alle sammen!

Om en og en halv time skal jeg i bursdag til Tuva og Kine, men så er jeg litt usikker på en ting, og det er om jeg skal ha håret i en topp, eller løst vanlig/rett. Hva synes dere?Dere får unnskylde at jeg ikke har på sminke, det er neste på lista!

Dette er det jeg tror jeg kommer til å ha på meg:


Kjempefint bilde altså!

Men hva synes du? Oppsatt eller løst?

 


Hei, jeg heter Elise Bø og er 16 år. Dette er min blogg og her skriver jeg det jeg har lyst til å skrive når det passer meg. Enjoy!

bloglovin

arkiv


September 2013
August 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012

kategorier


Alt & ingenting
Anbefalinger
Blogg
Fashion
Ferie
Fest/Bursdager
Inspirasjon
Konkurranser
Musikk
Outfits
Photography
Sport
Spørsmålsrunder
Ukas blogg
Venner
Videoblogg

lenker


Superkul.nodesign av:


idawisth.blogg.no
hits