Anbefaling - Burt's bees produkter.

Rett før vinterferien, var jeg og venn og jobbet hos noen hun kjente som leverer Burt's bees produkter til Boots apotek. Etter jobbe fikk vi lønn og en liten goodiebag med ting fra Burt's bees. Dette var det jeg fikk (+ en lepomade jeg ikke finner) f.v. body lotion, body lotion, deep cleansing cream, lip shimmer.  

Har ikke prøvd de to i midten, men det andre har jeg prøvd en stund nå, og er kjempe fornøyd. I den store body lotionen er det litt "shimmer" så man glitrer litt etter du man har tatt den på. Men huden din blir også veldig myk og deilig, noe jeg synes er veldig bra i og med at jeg svømmer så mye og får lett veldig tørr hud. Også varer den kjempelenge!

Lepomaden er kjempebra, trenger ikke ta på mye i det hele tatt for at den skal begynne å funke, og da, hvis du har tørre lepper, blir du ikke så veldig tørre lengre.

Lip shimmeren skal egentlig bare gjøre så du får litt, ja, shimmer på leppene, og det er ikke noen farge på den.

En annen ting er at det bare er naturlige ingredienser i produktene deres, så det er bra for huden og ikke skadelig. ANBEFALER STERKT!! 

Har du prøvd noen av produktene før? Hva synes du?


Hei, jeg heter Elise Bø og er 16 år. Dette er min blogg og her skriver jeg det jeg har lyst til å skrive når det passer meg. Enjoy!

bloglovin

arkiv


September 2013
August 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012

kategorier


Alt & ingenting
Anbefalinger
Blogg
Fashion
Ferie
Fest/Bursdager
Inspirasjon
Konkurranser
Musikk
Outfits
Photography
Sport
Spørsmålsrunder
Ukas blogg
Venner
Videoblogg
Vurderinger

lenker


Superkul.nodesign av:


idawisth.blogg.no
hits