Homemade Lemonade.

I USA drakk jeg lemonade hele tiden! Det er så utrolig frisk og godt, deilig å drikke om man er tørst. Så i dag besteme jeg meg for å lage det selv. 

 

Det du trenger er:

Ingredienser:

4 sitroner

100 g Sukker

6 dl kokende vann

4 dl kaldt vann

Is og sitronskiver til servering

 

Utstyr:

Potetskreller / ostehøvel

Kniv

Skjærebrett

Noe å røre med

Litermål

Liten sil

Mugge


1. Først skreller du sitronene, la mest mulig av det hvite sitte igen på sitronen. (NB! Ikke kast sitronskallet)2. Deretter presser du ut sitronsaften.


3. Så heller du sitronsaften i et stort litermål, og tilsetter sukkeret og sitronskallet. Så heller du over det kokende vannet og rører til sukkeret er oppløst. Når du har gjort dette skal det avkjøles.4. Etter at limonaden er avjkølt siler du den over i muggen. Deretter rører du inn det kalde vannet, og kan servere i et glass med is og en sitronskive.
Håper det smaker!

Sommerferien i bilder

Heihei! 

Nå er det lenge siden jeg har kommet med et innlegg her, og jeg syntes at det begynte å bli på tide å komme med en liten oppdatering igjen. Jeg har nå startet i 1vgs på Nadderud videregående og trives utrolig godt allerede etter kun 5 dager på skolen. Masse nye folk, gutter og jenter, som jeg kan bli kjent med. 

I sommerferien var jeg på ferie i USA. Jeg var borte i tre og en halv uke, så de neste innleggene kommer til å være med bilder fra de forskjellige stedene jeg besøkte. Hadde en kjempefin tur og tokk masse bilder på veien. Så da får dere vite litt mer om hva jeg har gjort i ferien min, også får jeg prøve å finne ut hva jeg kan skrive på senere innlegg. Har du hatt en fin sommerferie?

Happyface!

Nå er jeg bare utrolig glad! Hele tiden, føler liksom ikke at noe kan gjøre meg sur. Haha. I helgen så var jeg i Kristiansand på svømmestevne, og jeg klarte endelig å ta Jr.NM krav! Ble så utrolig glad! Så nå skal jeg til Spania på treningsleir, før det er klart for NM i Kristiansand. Gleder meg veldig. Også hadde jeg muntlig eksamen i går, i RLE, og det gikk utrolig bra! Jeg fikk 6, yey! Trodde faktisk ikke jeg skulle få det, spesielt ikke etter at jeg hadde vært inne og hatt presentasjonen. Så disse tingene er jo god grunn til å være glad, også det at nå er jeg faktisk ferdig på ungdomsskolen! Har to dager igjen (drar til Spania på lørdag) og da skal vi bare se på film og ikke gjøre så veldig mye.

Noen flere som er i godt humør?

Oslo

Hey peepz!

I dag har jeg vært i Oslo sammen med Thale og Annecken det var kjempekoselig, selvom vi egentlig ikke gjorde så veldig mye. Men uansett så var det veldig koselig, en god stund siden jeg har sett Thale nå. 

I morgen tidlig drar jeg til Kristiansand på svømmestevne, samme dag som jeg kanskje kommer opp i muntlig eksamen. Så en av lærerene må ringe meg om jeg kommer opp, og fortelle hva jeg kom opp i! Gruer meg litt, håper jeg kommer opp i matte, haha. Jaja, men nå må jeg pakke. Vi snakkes!

Hva har du gjort i dag?

Maybe I'm Crazy

Crazy - Gnarls Barkley
Humøret mitt er på topp selv om jeg kanskje er litt sliten, men det har jo ingenting å si. Forresten så liker jeg denne sangen kjempemye! Elsker sånne "gamle" sanger. Jaja, nå skal jeg spise middag og bake kake, før jeg skal rydde hjemme, noe som antakeligvis vil senke humøret mitt et par hakk, men jaja!

Liker du sangen? Er du glad i dag?

Hvitt på svart
I dag har jeg vært litt sliten, men for det meste bare glad. I hvert fall inni meg. Vi hadde fri på skolen og i går kveld, eller i natt leverte jeg siste skoleoppgave for dette året. På torsdag klokken 12 settes karakterene og det er offisielt kun muntlig eksamen som står igjen! Og bare tanken på det gjør meg helt sinnsykt glad. Haha, så nå skal jeg "feire" litt med å se på Castle! 

Hva har du gjort i dag?

Cookie Dough

Heihei!

Har vært på stevne i helgen, og dermed ikke orket eller hatt tid til å blogge før nå. Man ser ikke akkurat helt fantastisk ut etetr et svømmestevne. Men nå kommer et lite innlegg! På stevnet denne helgen håpet jeg på å ta et Jr. NM krav eller flere, var bare nihundredeler unna. Uheldig som jeg er så fikk jeg ny rekord, men greide så vidt ikke kravet! Så nå er jeg 1 hundredel unna kravet! 1 hundredel! Det er ikke mulig å være nærmere! Så man kan vel si at jeg er litt irritert.. Menmen, sånn er det! Har fortsatt en sjanse igjen om to uker. Men nå var dette stevnet over, noe som tilsier at jeg kan spise usundt! Yey! Så siden jeg kom hjem har jeg sittet og spist Cookie Dough!! Haha
Haha, kjempefint! Men nå må jeg bli ferdig med de siste skolegreiene mine for dette året! Det blir deilig med ferie!

Hva har du gjort i helgen?

Hvilke dager har man ikke på sminke?

Jo, det skal jeg si deg. Det er de dagene du har eksamen i norsk.. Forrige uke da vi fikk vite hva vi kom opp i, var det eneste jeg håpet på å ikke komme opp i norsk. Selvføleglig! Jeg ble så sykt sur! Haha, hater og måtte sitte inne i et rom i 5 timer og bare skrive hele tiden. Ikke gøy. Men nå har det seg jo slik at jeg kom opp i norskeksamen og da må jeg jo møte opp å gjøre mitt beste. Så nå er jeg ferdig med bokmålseksamen også har jeg nynorsk i morgen, ikke noe jeg gleder meg stort til, men jeg får bare komme meg gjennom det, også er jeg ferdig! Da er det bare muntlig eksamen igjen.Jadajada, superfine bilder! Men nå tror jeg at jeg må begynne å forberede meg litt til nynorsken. Snakkes.

Har du eksamen i år? I så fall, hvilket fag?

Siden sist.

Heiheihallo.

I dag har jeg ikke så veldig mye å skrive om, har så og si bare vært på treninger i dag og i går, så jeg tenkte jeg kunne dele litt av hva jeg har gjort siden sist gang vi snakket sammen! Så her kommer en del bilder!


16.april var jeg på Justin Bieber konsert! Vi var i køen klokken 10 circa.´å Det var kjempekoselig å sitte i køen, og møte nye mennesker. Konserten var også utroolig bra, selv om det ble litt trangt, så ikke så veldig god plass til å bevege seg på.


7.mai var jeg på One Direction konsert! Den var skikkelig bra denne også. Likte denne kanskje litt bedre enn Justin Bieber konserten, en stor grunn til det er at vi hadde sitteplasser, dermed hadde vi mye bedre plass til å danse og hoppe på. Haha. Så det ble liksom mye bedre stemning.


Så ha jeg møtt Cameron Van Der Burgh og Daniel Gyurta. For dere som ikke vet hvem disse er, så vant Cameron OL-gull i London på 100 bryst, og dedikerte medaljen til Alexander Dale Oen. Og Daniel Gyurta vant OL-gull i London på 200 bryst

Også har jeg bare vært med venner og på trening for det meste sånn elelrs. Prøvde moped for første gang, turte å kjøre opp og ned en bakke en gang, haha. Også har jeg tatt årets første bad! Det var utrolig deilig, fikk faktisk skikkelig lyst til å bade nå, det fristet. Kan ha noe med at det er sånn 100 grader ute, menmen, tror ikke jeg orker å gå til brygga nå.

Så håper jeg at dere hadde en fantastisk 17.mai, og at det er like bra vær der du bor, som her jeg bor, og at du ligger ute i sola og slikker sol! Så snakkes vi seinare.

Hva har du gjort i det siste? Hadde du en fin 17.mai?

sommartider hej hej

Nå føler jeg virkelig at sommeren er på vei! Sola skinner (i hvert fall av og til), lufta begynner å bli varmere, man kan gå i shorts, jeg har tatt mitt førse bad(!!) og jeg har funnet frem til sommersangene mine på ny! Det er så utrolig deilig at det snart er sommer. Ikke bare fordi da er det varmt, man kan sole seg og bli brun, og bade, men også fordi det er fri fra skolen! Og for å være helt ærlig, så er jeg dritt lei skolen akkurat nå. Det kan jo egentlig være litt dumt i og med at den nesten viktigste tiden kommer nå, med eksamen og alt det der, men jeg orker rett og slett ikke mere skole! Så det skal bli deilig med fri ja!

Jeg tenkte å dele min sommerspilleliste med dere, den er ikke helt ferdig ennå, men det er da en del sanger der. Så hvis du har forslag til en sommersang, er det bare å skrike ut! Eller om du vet om en bra sommer spilleliste.

Sommerspillelisten HER

Har også en annen spilleliste som jeg ELSKER! Selvom den heller ikke er helt ferdig da.. Men denne spillelisten har masse "gamle" sanger, noen eldre enn andre, men dette er sånne sanger man aldri går lei av, og ikke sånne typiske "listepop" sanger. Det er sikkert over halvparten av sangene der som også kan gå inn under kategorien favorittsanger! 

"Gammel" spilleliste HER

// Alle bildene er mine

Jeg merker jeg får skikkelig sommerstemning bare av å skrive dette innlegget her! Gleder meg sånn!

Har du noen bra sommersanger? Gleder du deg til sommer?

Er du interessert i Justin Bieber billett?

Heihei!

Er det noen av dere som ikke har Justin Bieber billett, men som så veldig gjerne skulle hatt det? Jeg har en billett til den 18.april, som jeg ikke får brukt, fordi jeg ikke kan gå. Har greid å skaffe meg en annen billett tidligere, så går ikke glipp av konserten. Så det jeg egentlig lurte på var om noen av dere er interesserte i å kjøpe den billetten? Det er ståplass, dette gjør jo at selvom det kun er en billett som blir solgt, så kan du jo gå sammen med noen andre som også har ståplass. Jeg selger den for den prisen jeg kjøpte den for som er 650,-. Håper det er noen der ute som er interessert, og om du er det, så send meg en mail på rabo_blogg@hotmail.com. 

PS: Mulig det kan være en fordel at du ikke bor så altfor langt unna, men om du er interessert, så send meg en mail, så kan vi diskutere det da.

Er du interessert?

Så var det bloggingen da..Hei, 

jeg fikk ikke blogget noe i påsken, og ikke i forrige uke. hadde egentlig tenkt å legge ut noen innlegg forrige uke, tok til og med bilder, men det ble ikke noe av. Jeg håper jeg greier å få blogget flere ganger denne uken. Jeg hadde en veldig fin påske, og i helgen var jeg i Fauske på svømmestevne, så har ikke vært mange dagene på skolen, men nå som masse prøver og tentamener nærmer seg, begynner jeg å kjenne at hverdagen og 10.klasse er tilbake.

Hva gjorde du i påsken? Mye prøver fremover?

Sweden.

Hej alla i hop! 

om litt over en time, skal jeg ta bussen til Sverige for å dra på svømmeleir. Jeg tror kanskje ikke det blir så sinnsykt mye blogging der, men skal prøve. Tar ikke med meg kameraet, så om det blir noe, så får det bli gamle bilder, eller noe annet. Det var egentlig alt jeg ville si, så nå skal jeg bare pakke, lage mat og dra!

God Påske!

Hva skal du i påsken?

After monday, comes tuesday.

I dag er det tirsdag og fortsatt en naturfags prøve og en norsk presentasjon unna helg og påskeferie! Tirsdag er kanskje den dagen i uka jeg liker minst, enten den eller mandag. Dette er også grunnet veldig lite fritid etter skolen. Og siden jeg har lite fritid i dag, blir det et litt rart og uinteressant innlegg nå. Ja, og det var det! Kanskje vi snakkes etter trening.

Liker du tirsdag?

Harlem Shake

Yes, da! Kommet litt inn i bloggrytmen igjen, haha. 

Det er sikkert en del som har hørt om Harlem shake, og vet det muligens begynner å bli litt gammelt nå, men tenkte jo jeg allikavel kunne vise dere en video som vi på svømmingen har laget. Laget den i Sverige på vinterleir. Man kan ikke se meg på videoen, men er inni der et sted!

Det er bare å dele med venner! Haha..

Hva synes du om filmen?

Happy news!

Hei igjen alle sammen! Jeg tenkte at det var på tide å komme med en gladnyhet til dere som har mast på at jeg må begynne å blogge igjen! Jeg satser på at jeg i løpet av denne uka skal få begynt å blogge ordentlig. Jeg har hatt en lang pause nå, og det har egentlig vært utrolig deilig, men om jeg skal være ærlig, så har jeg savnet det å blogge litt også. Jeg skal prøve å være en bedre blogger, samtidig som jeg får jobbet ordentlig med skolen, og vært på nok treninger i uka. For at jeg skal kunne bli en bedre blogger håper jeg også at mange av dere som leser bloggen min, også vil legge igjen en kommentar her og der, gjerne fortelle meg hvordan jeg kan bli bedre. Jeg prøver også å kommentere tilbake om du har blogg du og.

Så da får jeg vel bare si, takk for denne gang, også snakkes vi senere!

PS: vet det kanskje ikke starter så bra når jeg starter opp med mobilblogging, men hadde bare veldig lyst til å skrive et innlegg før jeg la meg. Så da blir det et iPhone bilde også, overraskende nok.

Free fallin

HeyHey!

I dag hadde vi fri fra skolen fordi vi hadde en lysfest på skolen i går, noe som gjorde at vi avspaserte i dag! Jeg brukte sånn circa hele dagen min hos Steffani, hvor vi både øvde til tentamen og bare hadde det koselig! Nå skal jeg snart på trening før det bare blir å legge seg! Gleder meg!

Forresten så liker jeg denne sangen skikkelig godt!

Free fallin - John Mayer 

Hva har du gjort i dag? Hva synes du om sangen?

Lese din blogg?

Vil du at jeg skal lese din blogg? Bare legg igjen en kommentar, så tar jeg meg en tur innom!

Skal jeg lese bloggen din?

Memories.

Savner sommeren så syykt! Når man kunnne ligge på stranda å sole seg, går i shorts hele dagen og og bare slappe av med familie og venner. Kan ikke vente til det blir sommer igjen!

Fra ferien i Spania..

Jeg vil tilbakee!

Hva synes du? Savner du også sommeren?

Birthdaygirl!

Heihei! 

I dag har jeg vært på en sånn mattegreie med skolen, var liksom en avslutning på et sånt digitalt mattekurs vi har vært med på, så var litt gøy! Haha.. Nå skal jeg snart på trening, men etter det skal jeg i bursdag til Sol!! Gleder meg kjempemasse, så da snakkes vi senere!


Hva har du gjort i dag? Skal du noe i kveld?

Når man er på skolen 7.50..

Ja, når man er på skolen ti på åtte ( og man starter ti over halv ni ) da har man ikke så veldig mye å gjøre.. så hadde det litt gøy på photobooth! Hehe, lenge siden jeg har vært inne på det. Og hvis noen lurer på hvorfor jeg var så tidlig på skolen, så var det fordi jeg hadde morgentrening i dag, og vi er ganske tidlig ferdig, fordi det er så mange som må dra på skolen. Men jeg har ikke akkurat det problemet på fredager i og med at skolen ligger 20 meter unna hallen.. Så da blir jeg sittende alene på skolen hver fredag, skikkelig kos!

Haha, jeg er så sykt pen!

Hva synes du om bildene?? Er du ofte tidlig ute for skolen?

Drar i morgen!

Heisann peepz!

Akkurat nå er jeg helt sykt sliten. Vil egentlig bare sove, men jeg må nesten på trening, i og med at jeg i morgen tidlig tar flyet til Stavanger for å være med på Jr. NM/UM i svømming. Gleder meg masse, var med i fjor og, men da hadde jeg bare stafetter og ingen individuelle øvelser. Noe jeg har nå! Og så må jeg vel pakke.. uff, det er noe jeg virkelig haater ved å dra bort! PAKKE..  Og i tillegg har det begynt å snø igjen, rog jeg som var glad for at all snøen som kom for noen uker siden, hadde smeltet.. jaja, sånn er det!

Hoho, nå skal jeg spise litt og kanskje begynne å pakke.. Hvis jeg gidder. Forresten, så tror jeg ikke jeg får blogget noe særlig! Men vi snakkes!

Hva skal du resten av uka? Hva synes du om bildene?

VIKTIG! Nå kan alle lese dine meldinger på facebook!

LES DETTE INNLEGGET!! VIKTIG!! Helt sant :)

L.O.V.E

L.O.V.E - Ashlee Simpson


Hei dere!

Disse bokstavene fikk jeg i bursdagsgave av onklen min, akkurat de jeg ønsket meg. Om bare noen uker blir det nye rommet mitt ferdig, og jeg gleder meg kjempemasse til å få satt disse inn. Har kjøpt inn masse andre greier til rommet også, så håper det blir bra. Bokstavene er forresten fra Kremmerhuset og koster 29,- pr stk.


Når jeg er ferdig å skrive dette innlegget skal jeg en liten tur ut i byen, først og fremst for å hente bunaden min som er ferdig! yeey, men jeg skal også gå i litt butikker å se om jeg finner noen fine bursdagsgaver, skal i 3 bursdager nå, nesten på rad! Og forresten, hvis det er noen som har noe forslag til hva jeg kan ha på i en bursdag der temaet er hippie?


Jo, også er det skolebildet i morgen, vil jo at det skal bli fint i og med at det er siste året, men det kommer sikkert til å se litt ut som det over her.. jaja, sånn er det nå.

Men da tror jeg at jeg stikker jeg! Snakkes!

Hva synes du om bokstavene? Hva skal du i dag?

Big mess / Very clean

På søndag så bestemte jeg meg for å rydde litt på rommet og i noen av smykkene mine og jeg ble faktisk ganske fornøyd med resultatet! Hehe.. Er nok ikke helt ferdig, også holder jeg på med et annet rom, fordi jeg skal få nytt rom, et rom som er større enn mitt, men som ikke brukes til noen ting. Så gleder meg en del til det! Men nå skal jeg egentlig pakke baggen min til i morgen jeg! Haha, jeg har sommerferie!!! Det er helt syyykt deilig! Drar på treningsleir i Sverige i morgentidlig, gleder meg litt til det da, selvom det bare er Kine og meg som liksom er på alderen vår der... Ingen fra de andre klubbene heller... 

Før:ETTER:


Fant også ut at jeg hadde lyst til å lage en slags bilderekke på veggen, er ikke så fin ennå, men må bare finne noe mer å henge opp, og tror nok jeg skal feste den litt bedre.Er ganske fornøyd!

Hva synes du? Har du noe lignende på rommet ditt? 

UDV-messe.

Hei alle sammen! 

Denne uka på skolen, så har vi noe vi kaller UDV-messe. i starten av uka får alle i niende utdelt et studieprogram. Vi skal besøke en skole som tilbyr dette programmet, og da helst intervjue noen. Og på torsdag kveld og fredag skal vi lage noen "stands" som vi skal vise fram til foreldrene og andre elever. Det studieprogrammet jeg har blitt tildelt er musikk, dans og drama. Synes det var veldig morsomt, og vi er nesten ferdig med standen vår, mangler bare å sette den opp. På tirsdag var vi i Oslo og intervjuet en sanger og danser. Silje Aker Johansen, og det var jo veldig morsomt og spennende!

Noen bilder fra dagen!


 Hva synes du? Gjort noe lignende på skolen?

Everyone deserves to sparkle.


// weheartit.com

Hva synes du?

Before I die #2
Hva synes du?

Besøk DENNE bloggen!

Skal jeg lese bloggen din?

Hei dere!

Selvom jeg sikkert har mye å gjøre etterpå.. så tenkte jeg at jeg ville lese noen blogger, så bare legg igjen en kommentar, så skal jeg besøke bloggen din og kommentere. Jeg drar på trening om sånn 15min, så begynner vel kanskje når jeg kommer hjem.

Skal jeg lese bloggen din?

Smile. Everyday.Nå skal jeg på trening dere, så vi snakkes senere!

Hva synes du? 

Twitter.

Hey folks! Akkurat nå ligger jeg bare å slapper av i senga etter morgentrening, er syykt sliten! Men til overskriften, i går så opprettet jeg en profil på twitter, og jeg har lyst til å followe noen, som om du legger igjen brukernavnet ditt i kommentarfeltet så kan jeg followe deg, og det ville vært veldig hyggelig om du followet tilbake, for har ikke fått så mange followers ennå!


Forresten så heter jeg EliseRaBo!

Har du twitter? Hva heter du?

Another day.

Jaa.. da var jeg syk i dag og da.. ikke så veldig gøy, og håper virkelig at jeg blir bra til i morgen! Skal prøve å få gjort litt på norsk presentasjonen min, er skikkelig digg at det snart er sommerferie, fordi nå er jeg litt lei av skole for å si det mildt.

Ååh.. er så sinnsykt fint vær ute nå og har skikkelig lyst til å gå ut å sole meg, men jeg vet ikke helt om jeg burde i og med at jeg er syk..

Hva har du gjort i dag?  Hvordan er været der du bor?          

Picnik.Okei.. jeg vet jeg er fin, meeen jeg har vært på morgentrening!

Nå har kule Ingelin og Marie kommet hit til meg (Marie slet litt med å finne veien...) Og vi skal på pikniiiiiiik!!!!!! Gleder meg syyykt.. Så nå får jeg vel holde dem med selskap litt! Da snakkes vi!

Hva skal du i dag? 

Off we go!

Hei dere! Jeg stikker til Sunni nå, men tenkte dere skulle få høre fra meg først! TRor vi kanskje skal bade eller sole oss eller noe sånt! Så det blir jo koos!


Sol i daaag!


Dagens antrekk!


Også et lite bilde fra i går!

Hva skal du i dag? Er det sol hos deg?

 

Oskarsborg.

I morgen skal hele trinnet til Oskarsborg. Vi reiser med rigmor i morgen tidlig og kommer hjem sånn i 3-tiden. Har ikke hatt så mye å blogge om i dag egentlig, hadde mattetentame og var på trening, så egentlig veldig kjedelig.


Kjempegøøy!... 

Også er det heeeelt syykt at det er 17.mai på torsdag!!

Hva har du gjort i dag? Har du vært på Oscarsborg med klassen?

Grunnen.

Hei dere! Jeg har ikke hatt så veldig lyst til å blogge de siste dagene. Det har liksom fortsatt ikke gått helt opp for meg dette her med Alexander Dale Oen. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre. Prøver å være normal på skolen og sånt, men er nok litt mer stille enn jeg pleier og greier ikke helt og konsentrere meg..Da kommer nesten blogging sist. Jeg håper dere forstår dette, ogs kjønner hvorfor jeg ikke blogger. Vet ikke når jeg kommer tilbake til vanlig blogging igjen, men en gang. Skulle i tillegg egentlig på et stevne i helgen, men der skulle Alexander være "høydepunktet" dette er nå avlyst i og med at mange har problemer med å skulle svømme stevne.

Jeg legger ved en liten film til minne om Alexander, synes disse er så fine!

Hva synes du om filmen?

Hvil i fred.

I går mistet vi en av Norges største idrettsutøvere og et stort forbilde for mange! Alexander Dale Oen var alltid positiv og hyggelig mot alle. Han ble bare 26 år og det kom som et skjokk på oss alle. Han svømte i klubben min og det har fortsatt ikke gått helt opp for meg hva som har skjedd. Mine tanker går til hans familie, kjæreste og nærmeste venner.
Du vil bli husket for alltid og savnet av hele Norge!

" Den 22. juli gråt du for Norge, nå gråter Norge for deg " 

Hvil i fred Alexander Dale Oen 

Heihei

I og med at Elise nyter tilværelsen med gjeller og finner, tenkte jeg at jeg skulle skrive et lite innlegg til dere. Jeg hadde egentlig tenkt å lage videoblogg om hvordan jeg klipper mine grønne tånegler, men så sa Elise at jeg måtte skrive noe "ordentlig", så ja... Ta det dere får, og tenk på de fattige barna i Afrika (hvis noen skulle lure, så NEI, jeg er ikke politisk korrekt ;) ).

Jeg tenkte at jeg skulle begynne med å si litt om meg selv: Jeg er 15år, går på Ringstabekk ungdomsskole og er Elises desidert kuleste svømmevenn. Hva jeg heter er ikke så viktig, dere kan egentlig kalle meg hva dere vil, men ikke Julie, for det er mitt virkelige navn.

Her kommer noen funfacts om meg!


-Jeg er veldig ufotogen. (Er i hvert fall det jeg forteller meg selv i stedet for å innrømme at det kanskje bare er sånn jeg ser ut.)

-Jeg vet ikke hva hårbørste er (se bildet over).

-Dette meningsløse innlegget har ikke potensial til å leve lenge, men det var verdt et forsøk.

 

Takk for meg, dere er best! Jeg avslutter med et bilde av meg som ikke ser ut som det ble tatt av en fotograf med banan i rumpa.Hva synes dere om innlegget? :)

-Julie

 

Forever Alone liksom

YO, dette er Sunniva! 

Ja, jeg skal liksom gjesteblogge litt for Elise nå så.. 

Jeg sitter nå og har loner party på rommet mitt. Yeah! Det er kult. Skal se på en film snart eller gossip girl. :) 

Har sett nesten 2 sesonger på to uker, så det beviser hvor lite liv jeg har.. tehe

MEN PÅ TIRSDAG SKAL JEG TIL NEW YORK!! Bare sånn at jeg har sagt det her også så alle vet det ;) Jeg skal shoppe så mye, har med meg masse penger! Gleder meg. Det er liksom New York! Det er første gang jeg drar dit, så det blir spennende. Vi skal se Lion King på Brodway, gå i FN bygningen, spise god mat, shoppe og MASSE MER!

 

Så her er noen fine bilder:

ONE DIRECTION ER BARE SÅÅ BRA!! ELSKER DEM!!<3<3<3<3

 


Hehe det er meg, fant ikke noen fine bilder av meg, så måtte ta et redigert et sånn at jeg ikke ser helt  forferdelig ut :P 

OG HVIS NOEN HAR TUMBLR(SOM ER DET KULESTE) FOLLOW MEG http://based--on-a-true-story.tumblr.com/

 

Noen andre som liker One Direction? :)


Svømmestevne

Hey! Elise drar til Sverige i dag på svømmestevne, så jeg gjesteblogger for henne. Jeg skal også på svømmestevne, men det er i Drammen og begynner først i morgen. Jeg skulle veldig gjerne dratt til Sverige jeg også, men jeg drar heller til Drammen for der har de andre øvelser og sånt som jeg skal prøve å ta nm krav på. Stevnet er i Sverige er i Gøteborg, så alltid når vi har vært der har vi dratt til Liseberg! Også på kvelden er det finaler og sånt. Kjempemorsomt stevne, men jeg får ikke vært med :(

Nais!


Eh ja, litt lite bilde, men men.

 

Hadde ikke så mange bilder men det går vel fint :)

 

Henrik

 


Hei, jeg heter Elise Bø og er 16 år. Dette er min blogg og her skriver jeg det jeg har lyst til å skrive når det passer meg. Enjoy!

bloglovin

arkiv


September 2013
August 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012

kategorier


Alt & ingenting
Anbefalinger
Blogg
Fashion
Ferie
Fest/Bursdager
Inspirasjon
Konkurranser
Musikk
Outfits
Photography
Sport
Spørsmålsrunder
Ukas blogg
Venner
Videoblogg

lenker


Superkul.nodesign av:


idawisth.blogg.no
hits